Нека намерим най-тънките цени.
bulhomes2 - майстор
EDI написа:
... Па може и гинеколог да стана на стари години ...
Ако намериш нещо интересно там - кажи да си накупим и ние :-D
EDI - майстор
Уж вече няма какво да ме изненада, ама знае ли се :-D :lol:
stan73 - майстор
Наложи ми се да ползвам 2 от отвертките от новият лидълски комплект (не, че нямам и други, но таман да ги тествам) - PH2 и еквивалентната плоска, накратко доволен съм - дръжката добре ляга в дланта, не убива, не се пързаля (преди време имах зачислени едни служебни Бринко - те бяха още по-удобни, но помня, че само цената на една беше почти колкото на целият този комплект), стоманата им е хромванадиева, върховете са магнитни - добре лягат в леглата на главите на болтовете и добре ги привличат.
didko1234 - помощник
Здравейте колеги
Реших да си купя зегето на Парксайд обаче не го намирам, ходих в доста магазини но го няма, ще е се радвам ако някой го забележи в някой магазин в страната, за да си го купя.
Местоположението е без значение:)
Мерси предварително
stan73 - майстор
Във Варна в магазинът, който се намира в "Младост" имаше няколко бройки, даже бяха с намалена цена.

Някой помни ли на кава цена бяха тези ъглошлайфи:

http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... 20125%20A1

и ще съм благодарен да споделите впечатления за него, ако някой от съфорумците си го е купил ? (питам, защото ми трябва и втори малък ъглошлайф, че единият от старите се повреди, а преди седмица купих един Айнхел Бавария на промо, но изкара само 5 минути с относително слабо натоварване и вчера го върнах)
nikolson - майстор
stan73 написа:
...и ще съм благодарен да споделите впечатления за него,
Ще посоча два шлайфа на 125мм в диапазона до 50лв.:
http://praktis.bg/bg/Agloshlayf-125-mm- ... 4/product/
http://praktiker-online.bg/product/8649 ... ws900.html
Имам първия, който замести друг, по-евтин смъртник, с идеята "трети ъглошлайф, да го има", но постепенно стана момче за всичко. Разбира се за най-тежка и продължителна работа ползвам стария голям Елтос, но малкото Спарки ще си остане почти ново. Не че Райдера при продължителна работа не се затопля, но това става, ако непрекъснато реже 7-8 минути, а почивката е не повече от минута-две и това го правя примерно час-час и половина. Ама това му се е случвало един-два пъти.
stan73 - майстор
Благодаря за предложенията ! :)
От тези двата бих предпочел Бъджетът (хубавият малък ъглошлайф, който имам и още е здрав също е Бъджет, купих го много отдавна от Метро (от първите такива в страната), държи се страхотно, звучи и работи като профи машинка, не знам дали поддържат обаче качеството толкова високо вече...).
Все-пак ще се радвам на мнения за лидълският ъглошлаиф (малкият). При него ме блазни 3 годишната гаранция, голямата мощност и обещаният голям въртящ момент (това ми се струва ще е полезно при намалени обороти), изтъняването на дръжката в задната част, регулируемите обороти, а и не на последно място съм доволен от качествата на нещата, които съм купувал досега от Лидл.
П.П. В Баумакс вчера гледах един подобен, който олицетворява всичко, което бих искал от един малък шлаиф (беше с марката ДиУолт), но цената е непосилна за мен - над 300 лева. Най-близък до това като функции и дизайн е лидълският (поне по описание, още не съм го виждал наживо, надявам се да е някъде около 50 или 60 лева)...
velsi - Почетен майстор
Този лидълски ъглошлаф е голям кютюк според мене. Тежък, голям и неудобен. Всички условия за да не може да се работи с една ръка. А това за такава машина е важно. Иначе е по-добре от разни други недомислици, кото съм виждал.
jekasus - майстор
velsi написа:
Този лидълски ъглошлаф е голям кютюк според мене. Тежък, голям и неудобен. Всички условия за да не може да се работи с една ръка. А това за такава машина е важно. Иначе е по-добре от разни други недомислици, кото съм виждал.
С една ръка със шлайфа работят само фаянсаджии, метал, камък и дърво с две ръце.
BAlexandrov - специалист
Малко сменихме темата, но преди година-две си взех RAIDER RD-AG14Pi - 65 лв. заради възможността да се настройват оборотите и го ползвах за шлайфане, сваляне на стара боя, изпиляване и рязане на разни неща - представя се много добре :idea:
http://electron.bg/raider-rdag14pi-p-44838.html

ПП. Сега си взех гъба за полиране и ще го тествам на фаровете на колата :cool:

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: