Нека намерим най-тънките цени.
nanobanano - специалист
За хората с Андроид(има го и за iOS) телефони ето ви едно страхотно приложение за каталозите на много от хипермаркетите,което е повече от перфектно!!!

https://play.google.com/store/apps/deta ... g.katalozi

А някой взе ли вече от лазерното нивелирче?
Последна промяна от nanobanano на чет авг 01, 2013 10:09 am, променено общо 1 път.
stan73 - майстор
Имам нивелирчето от предният път, не е лошо...

Вчера с новия лидълски пистолет за горещ въздух правихме с един приятел мръсния канал с ПВЦ тръби 50 мм. Машинката се държа доволно добре.
BAlexandrov - специалист
В Бриколаж видях ъглошлайф - 80 лв Бош-че :-D
pif4o - специалист
Аз си взех лимбусчетата ( така им викам ) изглеждат супер и много яки :) бях се засилил и на лулите ма те като правени по трудово обучение и се отказах, понеже са от инструмените на които много разитам ще си взема нещо марково и доказано , инак за любителско чоплене стават. Но от сутринта до вечерта гледам бяха ги разграбили и ключовете и лулите. Явно бая народ е решил сам да се справя с колата си :)
stan73 - майстор
Купих лулите, виждат ми се добри (произведени от Овим, Германия в Индия). Бях с приятел, механик е, и той ги хареса и също си взе... Купувал съм също подобни ключове (малко по-добре изглеждащи, но и малко по-скъпи) от поръчковите на Карфур. Някой ако не му харесват тези, може да погледне и карфурските...
пишман_майстор - майстор
За парите си са добри ! Ползвам ги предимно за по-леки "натоварвания" :-D ,но на два пъти се усетих ,че развих едни яко затегнати и спечени гайки ( тръбно скеле) хем знам ,че гайките им са доста закалени ( на жабките) , няма заобляне , няма "отваряне" на ключа .
А за малкия лидълски шлайф - купих го последния път ,при поредното посещение в немско , тъкмо заварих промо с него, преди около месец , но за жалост ще мога да дам отзив след около месец- просто нямаше грам място в багажа на връщане за него. Ще ходя пак и този път сто на сто ще си го прибера насам :-D първите ми впечатления са , че за тези пари просто няма аналог , доста добра изработка , стегнат звук. Ще го видим как ще е в действие, под товар , но ми вдъхна доверие засега :)
stan73 - майстор
Супер, мерси за инфото ! И аз по описанието предположих, че машинката си струва, а и ще ми върши прекрасна работа. (мислех да е допълнение към малкото ми шлайфче, но на практика май е малко по-голям и ще е межинно звено между малкия и големият ми ъглошлайфи, като освен това ми се струва, че регулирането на оборотите и трипозиционната дръжка ще са ми от голяма полза (на първо четене имам 2 поръждясали блиндирани врати, които може да мина с него, когато го пуснат пак в БГ с телена четка (камбана), после ще ги грундирам и боядисам 4 ръце със сребърен феролит и ще станат вечни (много мразя да се занимавам с едно и също нещо по няколко пъти, искам като го направя и да не се налага повече да го пипам...)))
profesionalist_wood - майстор
Купих си менгеменцето хехе бива си го. :-D Някой пробвал ли е ЛЕД соларните прожектори?
nanobanano - специалист
Взех си лазерното нивелирче и не си струва.Освен,че не е точно, много време отнема да се насочи,както искаш.
mitko64 - майстор
От последните покупки впечатления- пистолета за г.в.- добър ,малко бавен в сравнение с други където съм ползвал, но за парите си е екстра. Лулите изгкеждат на живо много добре но още не съм ги пробвал. За неща купени в мое отсъствие- градински маркуч(онзи немския, сивия) и зеления разпръсквач, голямата ножица за клони, не телескопичната- всичо отлично(малко по- стари промоции). Лозарските ножици със сивата дръжка- боклук. Абе да ги пришпоря тези- в цяла Европа се изреди голямата водоструйка(150 бар.), тука се ошумоляват, не я завтаргат! Малко за тези ъгошлайфи 125мм- това е ни рак ни щука, отдавна хората правят 1400Ват. за работа с една ръка( може и с две по избор).

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: