Нека намерим най-тънките цени.
griffin - майстор
Обикновенно на калпавите велкрота им заминава слоя отзад на шкурката преди самата шкукра там където са кукучките. Иначе машинките на лидъл са горе долу с качеството на зеления бош поне от това което имам. Игличките в ръцете са от това че машината е евтина, скъпите профи модели имат антивибрационна система за да не ти изтръпват толкоз рацете, но както и по горе подчертах парксайд машините за мен са на нивото на зеления бош с цената на райдър :-) ако имам възможност и ми трябва машина за относително рядка употреба бих предпочел такова, ако машината ще се ползва по често по добре е да се инвестира в профи(удобство, екстри и т.н) кофтито е че машините на лидл с БГ са само на промоция немския им сайт не доставя извън германия за съжаление иначе ехеееее.
nv952 - майстор
nikolaytatarov написа:
Е моя е като на второто видео ,вгледаи се за разликите ,взех го за една баня която предстои да се прави ,скоро ще пиша отзиви да ли е оживял.
Аз мисля да го взема за един окачен таван. :)
stan73 - майстор
griffin написа:
Обикновенно на калпавите велкрота им заминава слоя отзад на шкурката преди самата шкукра там където са кукучките. Иначе машинките на лидъл са горе долу с качеството на зеления бош поне от това което имам. Игличките в ръцете са от това че машината е евтина, скъпите профи модели имат антивибрационна система за да не ти изтръпват толкоз рацете, но както и по горе подчертах парксайд машините за мен са на нивото на зеления бош с цената на райдър :-) ако имам възможност и ми трябва машина за относително рядка употреба бих предпочел такова, ако машината ще се ползва по често по добре е да се инвестира в профи(удобство, екстри и т.н) кофтито е че машините на лидл с БГ са само на промоция немския им сайт не доставя извън германия за съжаление иначе ехеееее.
Благодаря много за поясненията ! :) (начинаещ съм в сферата и наистина имам нужда)

П.П. Предвид ниското качество на повечето неща в страната и сериозното количество ментаци, инструментите от ЛИДЛ ме устройват изцяло - достатъчно качествени са за моите домашно/любителски цели, цената и гаранцията ме устройват (винаги когато ми се е налагало са ми я уважавали гаранцията).
Ако бяхме по-бяла държава вероятно всички прота щяха да ползват и про инструменти...
mitko64 - майстор
Този ексцентър шлайф го заглеждам отдавна, но ми се вижда гърчав с тези 270 W. Гледдам сериозните и не толкова сериозните марки са към 400W. Иначе да сравняваме ексцентхър или лентов с делта или вибро шлайф като производителност е несериозно. Сега погледнах в немския Лидл - в четвърък пускат 18 волтов перфоратор, новост на Парксайд поне за мен.
stan73 - майстор
Според мен мощността му не е малка. Аз съм доста силен, а и от към маса го докарвам. Нито успях да го спра с натиск, нито да го прегрея (а съм 120 кила и спортувам)... Написаната мощност (дори и да приемем, че са написали измереното) - има и няколко начина за измерването и. Ексцентършлайфа е всичко друго, но не и слаб, а и не загрява даже. Реален недостатък посочи колегата по-горе - че няма антивибрационно шаси (в ценовия клас до 100 лева няма модел, който да е с). Предполагам, че ако се работи с дебели ръкавици и този проблем ще се редуцира...
Chefo77 - майстор
mitko64 написа:
Този ексцентър шлайф го заглеждам отдавна, но ми се вижда гърчав с тези 270 W. Гледдам сериозните и не толкова сериозните марки са към 400W. Иначе да сравняваме ексцентхър или лентов с делта или вибро шлайф като производителност е несериозно. Сега погледнах в немския Лидл - в четвърък пускат 18 волтов перфоратор, новост на Парксайд поне за мен.
Metabo-то ми е 240 вата и не е малко, да ти кажа. Едната 125-ицата на профи серията на BOSCH е 250 вата ... кое му е малкото?
monster18 - специалист
Колеги според вас тези отвертки с тресчотка ли са или не и кажете мнение дали са хубави ,защото мисля да си взема .

http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-84B ... _26187.htm
nv952 - майстор
Ето го перфоратора.111лв + един детектор за метал и откриване на ел инсталации 14лв и дълбочина на работа от 40 до 50мм.

Прикачен файл

P120813_1022.jpg

Прикачен файл

P120813_0956.jpg

Прикачен файл

P120813_0951.jpg

Прикачен файл

P120813_0950.jpg

Прикачен файл

P120813_0946.jpg
ferrari4456 - специалист
Един приятел преди време си взе такъв и от форума беше писало едно момче.
За бетон го забравяй съвсем, само и единствено тухла, иначе е адско мъчение за машината и за теб.От сега ти го казвам, за да си правиш сметката.Иначе честито за машината. :|
mitko64
Аз имам на Parkside шлайф 150W и го натискам и натискам и не спира само се затормозява леко, така че 270W са си достатъчни и то доста. :)
ПП Сдобих се с един комплект универсална отверка, с добро качество изглежда.Не е много твърд метала на битовете, но не е и много мек за средни работи става.Като за парите са супер. :)
monster18 - специалист
Да колега и аз мисля да си взема универсалната, а да те питам със тресчотка ли е отвертката

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: