Нека намерим най-тънките цени.
gogyto - специалист
EDI написа:
Нa сaмия.Другите сa уни, стaвaт нa всичко.БОШ-овските трябвa дa стaнaт нa тaзи мaшинa, кaто гледaм.
Аха , универсални, аз са чудех що за многопрободен захват имат :lol:
Chefo77 - майстор
Пичове, не се хвърляйте така нахъсано на разни неизвестни марки кътъри, че миналия месец засякохме един такъв неизвестен на един обект, та решихме да го чуем. Голяма грешка. То не беше звук, то не бяха вибрации ... кошмар!
Та някой да не остане изненадан.
EDI - майстор
Е, товa е ясно и вече си е избор нa клиентa. :lol:
Chefo77 - майстор
EDI написа:
Е, товa е ясно и вече си е избор нa клиентa. :lol:
Идеята ми е, че когато поръчваш онлайн, пленен от ниската цена, не знаеш какво те очаква ... :)
kabel96 - специалист
Някой ползвал ли тоя детектор че вчера с неудоволствие открих че боша ми е умрял и то от стоене без да се ползва.
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=sh ... l&id=16568
griffin - майстор
За метал, горе долу става по-добре е от китаеца дето имам, за ултразвукова ролетка е идеално много е точно, детектора за ел кабели не става малко по дълбоко заровен кабел не го усеща. Ако го земаш за детектор за кабели според мен се насочи към друго, мен ми трябваше като детектор на метал и там става.
vasko9999 написа:
Колеги никой не исказа мнение за комплекта гедоре което пускат утре за 80 лв.На кой е производство?Преди време взех малък комплект на OVIM за 30 лв.(битове,няколко камъка до 14 с малка тресчотка в куфърче) и не останах много доволен,като го понапънеш с тресчотката битовете се деформират.Не ме разбирайте погрешно не че се кривят като локум но очаквах малко повече.
Привет, ще се радвам ако някой сподели мнение по въпроса - ако вече ги е взел или има информация.
пишман_майстор - майстор
Chefo77 написа:
Пичове, не се хвърляйте така нахъсано на разни неизвестни марки кътъри, .......
Да кажа . Машинката я купих . Марката е "известен" китаец- Айнхел :-D първи впечатления - бива . Има какво да се желае външно , не е така "избаран". Главата е алуминиева , облечена в някаква тъпа гума/пластмаса . Вибрациите - в "норма" бих казал, доста гладко работи , мотора е триста вата . Доста се чудех дали да го взема . Предвид и рядкото му ползване . Абе колкот' изкара б@лсъмгу :-D След това със сигурност ще се вземе свястна
EDI - майстор
Айде, честито.Много ще те изкара, не му бери грижа. :partyman:
vasko9999 - специалист
Dreamboat написа:
vasko9999 написа:
Колеги никой не исказа мнение за комплекта гедоре което пускат утре за 80 лв.На кой е производство?Преди време взех малък комплект на OVIM за 30 лв.(битове,няколко камъка до 14 с малка тресчотка в куфърче) и не останах много доволен,като го понапънеш с тресчотката битовете се деформират.Не ме разбирайте погрешно не че се кривят като локум но очаквах малко повече.
Привет, ще се радвам ако някой сподели мнение по въпроса - ако вече ги е взел или има информация.
Производство на OWIM са,но не съм ги взимал.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: