EDI написа:Нa сaмия.Другите сa уни, стaвaт нa всичко.БОШ-овските трябвa дa стaнaт нa тaзи мaшинa, кaто гледaм.Аха , универсални, аз са чудех що за многопрободен захват имат

EDI написа:Нa сaмия.Другите сa уни, стaвaт нa всичко.БОШ-овските трябвa дa стaнaт нa тaзи мaшинa, кaто гледaм.Аха , универсални, аз са чудех що за многопрободен захват имат
vasko9999 написа:Колеги никой не исказа мнение за комплекта гедоре което пускат утре за 80 лв.На кой е производство?Преди време взех малък комплект на OVIM за 30 лв.(битове,няколко камъка до 14 с малка тресчотка в куфърче) и не останах много доволен,като го понапънеш с тресчотката битовете се деформират.Не ме разбирайте погрешно не че се кривят като локум но очаквах малко повече.Привет, ще се радвам ако някой сподели мнение по въпроса - ако вече ги е взел или има информация.
Chefo77 написа:Пичове, не се хвърляйте така нахъсано на разни неизвестни марки кътъри, .......Да кажа . Машинката я купих . Марката е "известен" китаец- Айнхел
Dreamboat написа:Производство на OWIM са,но не съм ги взимал.vasko9999 написа:Колеги никой не исказа мнение за комплекта гедоре което пускат утре за 80 лв.На кой е производство?Преди време взех малък комплект на OVIM за 30 лв.(битове,няколко камъка до 14 с малка тресчотка в куфърче) и не останах много доволен,като го понапънеш с тресчотката битовете се деформират.Не ме разбирайте погрешно не че се кривят като локум но очаквах малко повече.Привет, ще се радвам ако някой сподели мнение по въпроса - ако вече ги е взел или има информация.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: