Нека намерим най-тънките цени.
kabel96 - специалист
griffin написа:
За метал, горе долу става по-добре е от китаеца дето имам, за ултразвукова ролетка е идеално много е точно, детектора за ел кабели не става малко по дълбоко заровен кабел не го усеща. Ако го земаш за детектор за кабели според мен се насочи към друго, мен ми трябваше като детектор на метал и там става.
Много благодаря.Мен ме интересуваше най вече за кабели.
DundyTheCroc - майстор
Детектора го взех за приятел и го тествах. За разстояние мери перфектно. Арматури намира в стената, но не може да ги локализира съвсем точно. Проводници намира сравнително точно ако по тях тече ток. Лазера в режим черта е слабичък.
Гедорето го имам от предишната промоция, за тази цена най-доброто, бачка си и проблеми не съм имал.
mitko64 - майстор
Chefo77 написа:
Пичове, не се хвърляйте така нахъсано на разни неизвестни марки кътъри, че миналия месец засякохме един такъв неизвестен на един обект, та решихме да го чуем. Голяма грешка. То не беше звук, то не бяха вибрации ... кошмар!
Та някой да не остане изненадан.
Tова за джангъра е кошмар. Рязах веднъж каса на врата с един Meister craft Basic, на таванска стая и собственика тича отдолу и вика, че чак в мазето звукът се не търпи и се чуди, че съм без шлемофони. Кошмарно шумна машинка, направо трещи. А за Дурото, за сефте виждам кътър с допълнителна ръкохватка.
EDI - майстор
СКИЛ-чето е направо мечта в това отношение, мърка като коте.Вчера рязах с дисков нож една тръба - правих и канал, сладка работа.
mitko64 - майстор
пишман_майстор написа:
Chefo77 написа:
Пичове, не се хвърляйте така нахъсано на разни неизвестни марки кътъри, .......
Да кажа . Машинката я купих . Марката е "известен" китаец- Айнхел :-D първи впечатления - бива . Има какво да се желае външно , не е така "избаран". Главата е алуминиева , облечена в някаква тъпа гума/пластмаса . Вибрациите - в "норма" бих казал, доста гладко работи , мотора е триста вата . Доста се чудех дали да го взема . Предвид и рядкото му ползване . Абе колкот' изкара б@лсъмгу :-D След това със сигурност ще се вземе свястна
На 29. 12. имат нелоша цена за 3,6V oтверка, сравнена с близнака и I- drill pico.
kr1100 - майстор
bobko написа:
по принцип са задължени да искат документ за идентификация,когато се пазарува с карта било то кредитна или дебитна,друг е въпроса,че в повечето случай не им се разправя на продавачите.
Хайде бре. На разпечатката на ПИБ си пише - не се изисква документ за самоличност.
Най-много са ме изнервяли в скапания Карфур -стигал съм до управителя. То и отдавна не купувам нищо от катакомби под земята.
bobko - специалист
пецакан-не прецакан днес се навих и си купя ъглошлайфа :?
KingLin - майстор
razli4en73 написа:
anabolicbeast написа:
Оффф... Промоция на Budget в Практикер - ел.тример 11лева, саблен трион 40 лева и др. Питайте за цена ако не е сменена! :partyman:
Благодаря за инфото.Преди малко се обзаведох със стацион. потапящ циркуляр за смешните 49лв.Мисля,че преди време съм го гледал на около 130лв.Не можах да сваря полир машинките,пуснали са ги по 12-13лв.
Абе колеги ако някой мерне такова стационарно потапящо циркулярче за 49 лв да ми вземе едно че във Варна няма :xplode:
Valkooooo - специалист
То и аз издирвах нещо в пловдивският практикер - но уви само чукове и ролетки имаше :)
razli4en73 - специалист
KingLin написа:
razli4en73 написа:
anabolicbeast написа:
Оффф... Промоция на Budget в Практикер - ел.тример 11лева, саблен трион 40 лева и др. Питайте за цена ако не е сменена! :partyman:
Благодаря за инфото.Преди малко се обзаведох със стацион. потапящ циркуляр за смешните 49лв.Мисля,че преди време съм го гледал на около 130лв.Не можах да сваря полир машинките,пуснали са ги по 12-13лв.
Абе колеги ако някой мерне такова стационарно потапящо циркулярче за 49 лв да ми вземе едно че във Варна няма :xplode:
В Русе бяха две бройки когато аз го купувах в деня на разпродажбата.На другия ден ходих с бабалъка и той да си купи,ама ядец.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: