Да дам мнение за шлайфа,днес го взех, имам и предния модел купуван точно преди година.Тествах го след обяд и съм изненадан,че чак не мага да повярвам.Монтирах го на стойката и му сложих телена четка, от тия усуканите и му застопорих спусъка.Повече от 25 мен. е работил без да го изключвам,само му променях оборотите,потърках бая желязо.Главата не само,че не загря за това време,ами не мога да кажа че и се стопли,за сметка на стария,който грее като печка след 2-3 мин. работа.В момента имам пет различни шлайфа, от 500 до 2000 вт.Отделно съм ползвал още различни от моите,но такова охлаждане не съм виждал.За сметка на това редуктора е по шумен и трака,има повече луфт от предния модел.Греста още не съм я сменял.Малко по къс е от предния,спусъкът е по голям,дръжката отзад е по удобна,предпазителя също е по удобен за местене.
пишман_майстор написа:Имай предвид, че консумативите на Бош почти не стават на Айнхела ти. Ножчетата едва-едва захапват пъпките на кътър-а, последните са конусни и затова не влизат докрай. Мисля, че на РТР консумативите ставаха за Айнхела. В един магазин до нас гледам консумативи на Райдър, от 3.40 до 7 лева ... Може да отнеса един да го изтормозя. Не че нямам биметални - 3 сегментни ножчета, 3 ножчета за дърво и 2 за метал, но за пробата ...Chefo77 написа:Пичове, не се хвърляйте така нахъсано на разни неизвестни марки кътъри, .......Да кажа . Машинката я купих . Марката е "известен" китаец- Айнхелпърви впечатления - бива . Има какво да се желае външно , не е така "избаран". Главата е алуминиева , облечена в някаква тъпа гума/пластмаса . Вибрациите - в "норма" бих казал, доста гладко работи , мотора е триста вата . Доста се чудех дали да го взема . Предвид и рядкото му ползване . Абе колкот' изкара б@лсъмгу
След това със сигурност ще се вземе свястна