juvesan написа:Къде това? в лидл ли?От 31 декември пускат ударна бормашина за 39 лв и стойка забормашина за 33 лвСтига са крили оберфрезатааааа...
Нека намерим най-тънките цени.
bobko
- специалист
11433 мнения в "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2"
bobko
- специалист
dadko написа:В лидл. Ама за бормашината не съм много сигурен за цената,тя е по спомен - мернах я на плакат в магазина, и не си записах нищо - нито данни за машинката,нито цена, щото няма да я купувам - имам си. Но на стойката съм й хвърлил око вече.И аз имам нужда от стойка стига да е качествена ще се възползвам.
пишман_майстор
- майстор
Стойката е пълно дърво ! Много е кекава !
griffin
- майстор
mitko64
- майстор
razli4en73 написа:Tова е едно от най- важните приложения на кътърите- подрязване на каси и первазите им, да се напасне нивото на подовите плочки. Друга машина е неприложима. По принцип бягам от сивата серия Basic, но от зелените,по- скъпи, нямаха такъв тип машинка.mitko64 написа:Ааа..не така за Meister craft Basic,имам го 250вт.Не мърка точно като коте,а по скоро като котарак..и то гладенChefo77 написа:Пичове, не се хвърляйте така нахъсано на разни неизвестни марки кътъри, че миналия месец засякохме един такъв неизвестен на един обект, та решихме да го чуем. Голяма грешка. То не беше звук, то не бяха вибрации ... кошмар!Tова за джангъра е кошмар. Рязах веднъж каса на врата с един Meister craft Basic, на таванска стая и собственика тича отдолу и вика, че чак в мазето звукът се не търпи и се чуди, че съм без шлемофони. Кошмарно шумна машинка, направо трещи. А за Дурото, за сефте виждам кътър с допълнителна ръкохватка.
Та някой да не остане изненадан....пък и ти баш каса,направо си го озорил.За тая работа аз скоро ползвах сабления,истинско удоволствие.
mitko64
- майстор
razli4en73 написа:То поне да пуснат двускоростната дрелка.Все тая малката за мулти домакини,като на рекламата.Сигурно и такива има...Да я пуснат, ама няма вече глезотии с Рьом патронници- PSB 1050A1(даже и приставка за прахосмукачка при пробиване в стена имаше към нея). Гледах в продавалника една за 100лв., но най- нагло окичена с китайски ключов патронник..
klomo
- специалист
Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература