Нека намерим най-тънките цени.
bobko - специалист
juvesan написа:
От 31 декември пускат ударна бормашина за 39 лв и стойка забормашина за 33 лв
Стига са крили оберфрезатааааа... :^o
Къде това? в лидл ли?
dadko - майстор
В лидл. Ама за бормашината не съм много сигурен за цената,тя е по спомен - мернах я на плакат в магазина, и не си записах нищо - нито данни за машинката,нито цена, щото няма да я купувам - имам си. Но на стойката съм й хвърлил око вече.
bobko - специалист
dadko написа:
В лидл. Ама за бормашината не съм много сигурен за цената,тя е по спомен - мернах я на плакат в магазина, и не си записах нищо - нито данни за машинката,нито цена, щото няма да я купувам - имам си. Но на стойката съм й хвърлил око вече.
И аз имам нужда от стойка стига да е качествена ще се възползвам.
dadko - майстор
Във форума има писано за стойката. Пускали са я и преди. Тогава й се назлъндисвах и...не я взех
пишман_майстор - майстор
Стойката е пълно дърво ! Много е кекава !
griffin - майстор
И аз давам един минус за стойката мойта има страшно много луфтове. В момента събира прах само :-D
mitko64 - майстор
razli4en73 написа:
mitko64 написа:
Chefo77 написа:
Пичове, не се хвърляйте така нахъсано на разни неизвестни марки кътъри, че миналия месец засякохме един такъв неизвестен на един обект, та решихме да го чуем. Голяма грешка. То не беше звук, то не бяха вибрации ... кошмар!
Та някой да не остане изненадан.
Tова за джангъра е кошмар. Рязах веднъж каса на врата с един Meister craft Basic, на таванска стая и собственика тича отдолу и вика, че чак в мазето звукът се не търпи и се чуди, че съм без шлемофони. Кошмарно шумна машинка, направо трещи. А за Дурото, за сефте виждам кътър с допълнителна ръкохватка.
Ааа..не така за Meister craft Basic,имам го 250вт.Не мърка точно като коте,а по скоро като котарак..и то гладен :lol:...пък и ти баш каса,направо си го озорил.За тая работа аз скоро ползвах сабления,истинско удоволствие.
Tова е едно от най- важните приложения на кътърите- подрязване на каси и первазите им, да се напасне нивото на подовите плочки. Друга машина е неприложима. По принцип бягам от сивата серия Basic, но от зелените,по- скъпи, нямаха такъв тип машинка.
mitko64 - майстор
razli4en73 написа:
То поне да пуснат двускоростната дрелка.Все тая малката за мулти домакини,като на рекламата.Сигурно и такива има... :? .
Да я пуснат, ама няма вече глезотии с Рьом патронници- PSB 1050A1(даже и приставка за прахосмукачка при пробиване в стена имаше към нея). Гледах в продавалника една за 100лв., но най- нагло окичена с китайски ключов патронник.
klomo - специалист
С кривите патронници Рьом, поне на вертовете. Малко ентусиазъмът трябва да е поспаднал и да се гледа по-реално. Инструментите и цените не са толкова изгодни.
Веселата Коледа, колеги!
mitko64 - майстор
Kривите шпиндели. За кои вертове става въпрос освен 18 Li B2, които бият патронниците? Защото с рьомове другите са Ni- Ca.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: