• 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 52
Нека намерим най-тънките цени.
dundi - специалист
Наскоро четох за подобен динамометричен ключ в Кауфланд на приблизително същата цена. Там споменаваха че и в Лидл са пускали същия или много подобен. Някой го беше тествал в сравнение с марков и нямало уж голяма разлика. Предполагам че за домашна работа ще става. Аз също възнамерявам да го взема.
stan73 - майстор
Виж сега, Абрахам Дитрихц, Майстаа, както и Вюрт са си марка и то яка. Ako e ADW не виждам какви претенции може да имаш повече относно марката (почти с качеството на Гедоре е например (или даже еквивалентно)...). Ако e пaк ADW със сигурност ще си го купя.
П.П. И да се похваля: вчера сефтосах ножицата за клони (брандирана като Майстаа) - мнооого доволен ! :) (вярно, от друга верига е, но е сестричка на ADW, пускани в Лидл, но не можах да се добера до тях...)
mitko64 - майстор
Някой да знае какво ще пуснат на 20.03? Защото сега отворих Lidl service и цъфна фрезата за канали в българския раздел. Сега изрових брошурата, но има само гедоре за 20 лв, кабелна макара и лазерния нивелир.
Последна промяна от mitko64 на съб мар 15, 2014 9:25 am, променено общо 1 път.
brum - майстор
Динамометричен в същата кутия ползвам от 2-3 години. Ама за неотговорни работи, щото е с малко големи стойности. Примерно с него стягам болтовете на джантите. До сега нищо не се е развило само и всичко се е развивало като се наложи (за разлика от гумаджиите дето стягат с пенвматичния ударен пистолет).

По принцип за най-читавите динамометрични ключове съм чувал, че ги носиш през определено време да ги тестват и ти казват какви отклонения дава.

Ама този като цяло си е оферта, той е за почти без пари :) .
nikolson - майстор
stan73 написа:
П.П. И да се похваля: вчера сефтосах ножицата за клони (брандирана като Майстаа) - мнооого доволен ! :) (вярно, от друга верига е, но е сестричка на ADW, пускани в Лидл, но не можах да се добера до тях...)
Я кажи коя е тази верига. Може и на Лични. Че и аз ги изтървах, а ми трябват. Няма да се разсърдя и на линк! :partyman:
stan73 - майстор
Не е тайна - Пени.
inspo - майстор
Някой има ли от замбите, да сподели мнение, че смятам да си ги взема.
http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-AF0A928C ... il&id=4419

Смазките също са на добра цена, хвърлих око на някои спрейчета. :)
dundi - специалист
Аз имам от предишна промоция пробивните клещи (замби), ползвал съм ги няколко пъти за пробиване на колан естествена кожа, справиха се добре. А динамометричните ключове наистина е хубаво да се проверяват един път в годината и да се съхраняват с ненатегната пружина за да не губят точност. Между другото скоро гледах в каталога динамометричните ключове на Beta - даваха им 4 % отклонение.
profesionalist_wood - майстор
mitko64 написа:
Някой да знае какво ще пуснат на 20.03? Защото сега отворих Lidl service и цъфна фрезата за канали в българския раздел. Сега изрових брошурата, но има само гедоре за 20 лв, кабелна макара и лазерния нивелир.
При мен нищо не излиза за фрезата,направи ми скрийншот да я видя
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 52

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?! 2014" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: