• 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 1144
Нека намерим най-тънките цени.
коментарите относно винтоверта ме удовлетворяват, мерси :prayer: ! остава само да има останали бройки до четвъртък вечерта :-D
inspo - майстор
Тани написа:
...Инспо, ножицата на бай Ризо, може ли да се справи с този прав и дълъг ряз и смяташ ли, че ще ти е по-удобно с нея? За по-леко, няма да питам, защото вече знам отговора (виж в коя част съм хванал дръжките)! За щипане по корема с ножицата в клипа, ще трябва доста майсторлък , креативност и ... корем :partyman:
Гипсокартонджия показва на тенекеджия как се реже ламарина... :-D
Нямам намерение да убеждавам никого в каквото и да било.
Всеки има право на лично мнение.
razli4en73 - специалист
Здравейте,да се изкажа и аз за клещи...опа :-D ножиците,първо имам тези старите БГ. които са ми наследство от баща ми(не знам дали са на бай РИЗО)
,но не ползвам и така събират прах,а и с право могат да се нарекат клещи,че който не се е щипал с такива не знае...Другите които имам са на Topmaster,като тези които ще пускат в Лидъл ,моите са леви и са много удобни особенно за извивки,режат добре,но са за тънка ламарина 0,5-1мм.За по дебела си взех пак на същата марка,но доста по масивни десни,доволен съм и от двете.
П.П.Тези от клипа ми приличат като на един модел на Stenley,с по издължени и изкривени човки,а едната е с доста по широк и прав борд(вътрешната човка) струват към 30-40лв.
Последна промяна от razli4en73 на пон юни 09, 2014 9:37 pm, променено общо 3 пъти.
vladilen - специалист
http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... 01500%20A1
с това пробвали ли сте да режете алуминиеви профили
откривам универсални дискове за дърво и метал (Multipurpose Blade), например:
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B008 ... ROKL5A1OLE
ще го бъде ли?
jekasus - майстор
vladilen написа:
http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... 01500%20A1
с това пробвали ли сте да режете алуминиеви профили
Имам скромен Райдър с диск 80 зъба, точно за рязане на ал.пофили го ползвам :-D
mitko64 - майстор
Oтносно доставчика на ножиците, много е вроятно да е ADW,сравнявайки ги визуално с тези от сайта на Meister Craft(над 20евро), имат само малка разлика в дизайна на пласмасовите дръжки и цвета. Според резултат от друго ровене из нета са за до 1,2мм тенекета.
stan73 - майстор
А дано !
Вече нямам търпение (а и ми трябват).
Преди малко ми се наложи да ремонтирам акумулаторният пакет на един компресор и от немай и къде се наложи да режа една ламаринка с моите гадни стари садо/мазо ножици (естествено много внимавах да не се защипя и не се защипах), но накратко и не можах да отрежа ламаринката (пързаля се, а тези новите би трябвало да имат и серетация срещу "пързаляне"). Леко я отрязах с едни брутално готини клещорезачки (Нипекс - вероятно най-марковият инструмент, който имам, но се прежалих) и после с огъване насам-натам...
mitko64 - майстор
stan73 написа:
А дано !
Вече нямам търпение (а и ми трябват).
Преди малко ми се наложи да ремонтирам акумулаторният пакет на един компресор и от немай и къде се наложи да режа една ламаринка с моите гадни стари садо/мазо ножици (естествено много внимавах да не се защипя и не се защипах), но накратко и не можах да отрежа ламаринката (пързаля се, а тези новите би трябвало да имат и серетация срещу "пързаляне"). Леко я отрязах с едни брутално готини клещорезачки (Нипекс - вероятно най-марковият инструмент, който имам, но се прежалих) и после с огъване насам-натам...
Oт половин година и аз съм горд собственик на едни арматурни дъртачки Knipex West Germany. За 30 години ползване резците са като нови.
stan73 - майстор
Моите са електричарски, но са много корави. (пак добре, че не се прецакаха с извращението, което им приложих преди малко, аз и доста си ги пазя обикновено, че цената им е мега неприятна (поне за мен (може за някой да е нищо, но за мен 64 кинта са си бая пари за клещорезачки...)))
nikolson - майстор
Резачките на Книпекс са доста по-корави от ножиците за ламарина. По спесификация могат да режат и телове от пружинна стомана, тъй че няма място за притеснение.
Аз още се триумя за тези ножици, защото имам два чифта стари, единият е за който писах, вторият е с извити навън дръжки, ама и те неудобни. Не ми е за парите, ами място, съхранение, то колко пъти ми се налага да отрежа нещо с тях, пък чак и три чифта. :?
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 1144

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: