коментарите относно винтоверта ме удовлетворяват, мерси
! остава само да има останали бройки до четвъртък вечерта 

Тани написа:...Инспо, ножицата на бай Ризо, може ли да се справи с този прав и дълъг ряз и смяташ ли, че ще ти е по-удобно с нея? За по-леко, няма да питам, защото вече знам отговора (виж в коя част съм хванал дръжките)! За щипане по корема с ножицата в клипа, ще трябва доста майсторлък , креативност и ... коремГипсокартонджия показва на тенекеджия как се реже ламарина...
vladilen написа:http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... 01500%20A1Имам скромен Райдър с диск 80 зъба, точно за рязане на ал.пофили го ползвам
с това пробвали ли сте да режете алуминиеви профили
stan73 написа:А дано !Oт половин година и аз съм горд собственик на едни арматурни дъртачки Knipex West Germany. За 30 години ползване резците са като нови.
Вече нямам търпение (а и ми трябват).
Преди малко ми се наложи да ремонтирам акумулаторният пакет на един компресор и от немай и къде се наложи да режа една ламаринка с моите гадни стари садо/мазо ножици (естествено много внимавах да не се защипя и не се защипах), но накратко и не можах да отрежа ламаринката (пързаля се, а тези новите би трябвало да имат и серетация срещу "пързаляне"). Леко я отрязах с едни брутално готини клещорезачки (Нипекс - вероятно най-марковият инструмент, който имам, но се прежалих) и после с огъване насам-натам...
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: