Нека намерим най-тънките цени.
mitko64 - майстор
Преди го продаваха с куфар, резервни камъни и 16 свредла за метал. Сега не знам как ще е е комплекта.
nv952 - майстор
profesionalist_wood написа:
Глей ся, уреда за заточване го продават в лидъла за 49 лева а тоя мошеник тук му иска 65 лева...! Ще го купи бай михаля... :irre: http://prodavalnik.com/prodavam-nov-ure ... -i29080119
То ако беше само той берекет верси.... само,че има много такива като него.
aiako - специалист
monster18 написа:
Такова ли е колега и върши ли работа

http://prodavalnik.com/pristavka-za-zat ... -i28627447

Такова е да, върши си работата... но аз с шмиргел не съм точил та не мога да направя сравнение.
dundi - специалист
Здравейте! Бихте ли пояснили кои са тези клещи на Абрахам Дидрихс? Аз ходих днес да погледна комплекта с изолирани инструменти но ми се видя много "дървен". Търсех и "гаргите" но нямаше, явно са качествени и бързо свършват.
stan73 - майстор
На тях си пише Абрахам Дитрихс. Бяха омешани и с такива произведени от Овим. На вид са почти еднакви, но отпреди знам, че инструментите на ADW (Абрахам Дитрихс) са много яки, та затова си взех такива (а и на опаковка им пишеше, че са от стомана C45 (която после проверих в нет-а - оказа се доста сериозна)). На тези произведени от Овим не пишеше стоманата (може и да е същата, но не знам...)
Последна промяна от stan73 на чет авг 15, 2013 8:08 pm, променено общо 2 пъти.
teon - специалист
aiako написа:
Такова е да, върши си работата...
...аз имах такава точилка и определено не ми хареса :x ...ама все пак си направих кефа с нея де- като я изхвърлих :mrgreen: ...за Лидълските нямам впечатления...
nanobanano - специалист
Въпреки,че не е точно тук мястото,но все пак ще питам.Какво мислите за тази прахосмукачка от ЗОРА като се има в предвид,че струва само 29.90 лв?http://www.katalozi-bg.info/catalog/465
dundi - специалист
Благодаря на Стан73 за информацията за клещите, наистина има разлика между тях като се вгледаш, обзаведох се и аз с едни резачки и едни комбинирани. Днес гледах комплекта с вложки " гедоренцето" - изглежда ми добре но е на 1/4,а аз имам такова събрано от форс и топмастер. Иначе си взех челник с фенерче, свети добре, преди да се ползва обаче трябва да се отвори капачето, на едната батерийка има пластинка вероятно да не се включи самоволно. Аз се почудих почудих защо не светва и като го отворих видях. :)
guroto - специалист
Новият перфоратор е подобрена версия на стария за същите пари.По-мощен е-3J срещу 2.2J,бутона за избиране на режимите е подобрен(на стария се чупи застопоряващото палче),врътката за ляв-десен ход също е реализирана по-добре(старата е доста ненадежна),главата на патронника също е подобрена.С други думи тези,които си взехме стария вариант сме се прее...ли :finga:
nv952 - майстор
guroto написа:
които си взехме стария вариант сме се прее...ли :finga:
Ти сам го каза.... :-D :-D :-D :-D Аз бая се чудих дали да го взема,но сега не съжалявам.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: