Нека намерим най-тънките цени.
mitko64 - майстор
Излязоха предложенията за 31. 12. Както предварително колегите ни осведомиха от билбордовете, пускат само бормашина и стойка. И разни скочове, смазки и прочие. За мене поне бормашината ми е пълна загадка- забелязах, че е с нови вентилационни отвори, загледах се и гледам че модела е В3, не съм виждал да са я пускали досега(в lidl.it има подобна оферта, но на снимката си е старият модел А2). Според търсачката е модел на Grizzly. Оберфрезата я пускат в Румъния на 29(200леи)., ние явно ще чакаме в новата година.
Dzver - специалист
Здравейте
на бормашината регулират ли се оборотите от бутона - като на винтовертите?

трябва ми за завиване на видии затова питам..

кога точно ще я пускат?
mitko64 - майстор
Пускат я на 31.12. Има копче за електронно регулиране(моделаВ3), но пада мощността(въртящият момент)С такава мощност 500W успешно се завиват до 6мм, включително всякакви дължини винтове, но си иска практика, да се свикне с високите обороти.
Dzver - специалист
извинявам се ,но нищо не ми говори това регулиране..
като винтоверт ли е или като обикновенна бормашина(натискаш копчето и тръгва на макс)
Tiger221 - специалист
Честита коледа,колеги. И аз се чудя за дрелката. И аз мисля да я ползвам за завиване на видии. В момента тази операция я върша с един стар бош около 500 вата,но му се прецака регулацията на обороти и патронникът е много малък и с ключ и за това не ми се занимава да я правя. Иначе имам и един стар блек и декер със стойка,но не е много удобен за завиване на видии,а и не ми се вади постоянно от стойката.
Регулацията би трябвало да е с плавно натискане и въртящ превключвател,който да служи като ограничител.
mitko64 - майстор
Koгато пуснаха модела А2 го оглеждах наживо и ми се видя обемист и тежък за една ръка, лостчето за реверса ми се видя кекаво. Регулирането на оборотите при него ставаше според дълбочината на натискане на спусъка. На това, на което са качили снимка (В3) оборотите се регулират с копче(предполагам тиристор), като на бормашините Спарки.
prascho - майстор
Честит първи сняг :).
nikolson - майстор
Какъв сняг? :shock:
prascho - майстор
Епа у софия вали :-D . По ямболско нинам как е...
DundyTheCroc - майстор
И по сливенско няма, ама утре се прибирам да видя софийският как е :)

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: