Скоро чакаме да открият и лидл Асеновград.

stan73 написа:Ножовете им Ernestо от Овим, които са в продажба от понеделник за по 4 лв бройката са много добри. Стоманата, високоплътната POM пластмаса на дръжката и изработката са добри. Купих си един - доволен съм. (заявявам го като запален ножоман (то си е почти болест...Не бих казал същото, взех си широкия (шефски) преди година и не ми харесва. Ако го оставиш влажен започва да му избиват жълти петна като от ръжда, неудобно тънка дръжка, бързо затъпяване. Откакто взех няколко Tramontina Premium за по 8-9лв парчето този е захвърлен някъде.)
kam34 написа:И аз си бях купил предният път (и широкият, на главният готвач и дългият за месо). Широкият го подарих на братовчед ми, а другият си стои в опаковката и досега. На предните пише, че са произведени от Миломекс, а на новата партида от Овим (този път купих само широкият и него не знам дали и кога ще го ползвам (само го тествах), защото засега ползвам такъв тип нож, но много по-висок клас (с хром молибден ванадиева стомана на Клаус Шмидт, Солинген). Би трябвало да се различават... В допълнение - имам шведски неръждаем нож Бако (бивша Сандвик) и него като го оставя мокър или изцапан с храна и му се появяват нещо като ръждиви петна (за последно от нарязване на месо за барбекю преди двадесетина дни, като бяхме на палатки...). Същото се случи и с един нож от серията "Профешънъл" на К. Ш., Солинген (също неръждаем (иначе от същата серия ползвам малкия ежедневно по няколко пъти и не е мръднал вече за поне 6 години (в смисъл няма петна, а го ползвам и за домати, само се наложи да го заточвам няколко пъти). Предполагам, че имат някакви отклонения в стоманата...stan73 написа:Ножовете им Ernestо от Овим, които са в продажба от понеделник за по 4 лв бройката са много добри. Стоманата, високоплътната POM пластмаса на дръжката и изработката са добри. Купих си един - доволен съм. (заявявам го като запален ножоман (то си е почти болест...Не бих казал същото, взех си широкия (шефски) преди година и не ми харесва. Ако го оставиш влажен започва да му избиват жълти петна като от ръжда, неудобно тънка дръжка, бързо затъпяване. Откакто взех няколко Tramontina Premium за по 8-9лв парчето този е захвърлен някъде.)
VLADO66 написа:Трамонтината са хубави-имам един комплект за хранене и няколко други.Те малко офтопик http://www.youtube.com/watch?v=bqwyZsip ... ata_playerБрадли както винаги прави забавни ревюта (не бях гледал това филмче - благодаря !
VLADO66 написа:Трамонтината са хубави-имам един комплект за хранене и няколко други.Те малко офтопик http://www.youtube.com/watch?v=bqwyZsip ... ata_playerТрамонтата са си доста хубави за парите.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: