Нека намерим най-тънките цени.
VLADO66 - майстор
Вие в Русе всички сте майстори и на мига изчезват :) За целта всеки понеделник и четвъртък се избичваш сутринта пред магазина един час преди да отворят :wink:
Илчо Илиев - майстор
Знаех си аз, че някъде бъркам,но....
Дали няма да е по-добре да си опъна една палатка на паркинга, докато още е топло... :?
пишман_майстор - майстор
Е чак палатка :-D Има телефон за клиенти , звъниш и питаш , има или няма дадената стока някъде на друго място- магазин/склад .Те проверяват и ти се обаждат да ти кажат има ли , няма ли и къде да ти я пратят ( ако я има ) :)
nikolson - майстор
VLADO66 написа:
Вие в Русе всички сте майстори и на мига изчезват
Тц, мамалигите, щото техния лидл има таквиз неща http://www.lidl.ro/cps/rde/SID-17C93BBE ... htm?id=129 :shock:
mitko64 - майстор
Те мамалигите в големите градове си имат Оби и Хорнбах, отделно и нашите хипери( изключая Баухаус). Поне що се отнся за строителство де. Явно ние сме последната дупка на кавала.
profesionalist_wood - майстор
EDI написа:
Ендоскопчето гледам.Не е нещо кой знае какво сигурно, ама за дома ми се струва, че ще върши някаква работа.
Аз се надявам да пуснат термокамера на тия цени като ендоскопа че нещо не ми се дават 6000лв :-D
iivanov - майстор
nikolson написа:
VLADO66 написа:
Вие в Русе всички сте майстори и на мига изчезват
Тц, мамалигите, щото техния лидл има таквиз неща http://www.lidl.ro/cps/rde/SID-17C93BBE ... htm?id=129 :shock:
Ако цената е с пълнежа веднага тръгвам за Джурджу (Гюргево). :-D
ferrari4456 - специалист
Ще го вземеш/наемеш пълнежа по пътя. :mrgreen:
teon - специалист
iivanov написа:
веднага тръгвам за Джурджу (Гюргево). :-D
...колега, ако имаш айляк място в колата, и аз идвам :?:
nikolson - майстор
ferrari4456 написа:
Ще го вземеш/наемеш пълнежа по пътя. :mrgreen:
Пълнежа от пътя е с много грес... :)

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: