Нека намерим най-тънките цени.
Chefo77 - майстор
nikolson написа:
VLADO66 написа:
Вие в Русе всички сте майстори и на мига изчезват
Тц, мамалигите, щото техния лидл има таквиз неща http://www.lidl.ro/cps/rde/SID-17C93BBE ... htm?id=129 :shock:

Аз това с бялото на първия ред вляво го барам всяка вечер :wink:
bulhomes2 - майстор
Стига бе! Това жена ти ли е? :lol:
VLADO66 - майстор
Не,има денонощен магазин за бикини. :-D
Chefo77 - майстор
bulhomes2 написа:
Стига бе! Това жена ти ли е? :lol:
Не помня да е снимала за румънския Лидл, но дупето и е същото. И има такива прашки :wink:
bulhomes2 - майстор
Да бе да. Не вярваме. Снимай я и ни я покажи! :lol: :tonqe:
profesionalist_wood - майстор
Чудни са тези румънки :-D
Илчо Илиев - майстор
И аз , и аз :prayer:

Аз ви казах,че ще се бъзикате с мен, но те нещата отидоха пак на майната си....
Няколко пъти се разкарвам до тоя тъп магазин, в който дори хранителните стоки са неугледни и по-скъпи от останалите вериги магазини,а за инструменти и машини....просто няма и следа...
В Карфур и Ментро съм си намирал доста дреболии на много добри цени,но те поне не правят реклами за такива стоки,а като гледам каква тема сте направили.....чак не ми се вярва ..
Явно тук, в далечния ориент ,не са сметнали,че може и инструменти да ни трябват и за това да са пропуснали щанда с такива.....
Айде да си пуснем тема специално за секс и еротика :-D все пак сите майстори требе да се разпускаме след тежък и изнурителен ден в ремонти и стоителство :prayer:
stiv1961 - майстор
profesionalist_wood написа:
Айде да си пуснем тема специално за секс и еротика :-D все пак сите майстори требе да се разпускаме след тежък и изнурителен ден в ремонти и стоителство :prayer:
Няма я Колева :-D , ако беше тук 100 страници минимум.......
стига па ти с тая Колева бе :lol:

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: