Нека намерим най-тънките цени.
Chefo77 - майстор
Не става дума за проверка на греста, а за проверка на това дали не е отварян. Ако е - изобщо не ги интересува защо някой се е правил на майстор :) Дори и да е бил прав.
razli4en73 - специалист
Да дам съвет на колегите с инструменти, които са в гаранция, да не ги отварят и човъркат.Също и кутии,и там каквито аксесоари има,да не ги хвърлят.Ще споделя как десет дена преди Коледа на 18V B3 верт му се развали ел. спирачката.Занесох го в магазина да го пратят в сервиз.Точно след седмица ми звъннаха да мина да си го взема.Бяха го сменили с нов.Разбира се само верта, без батерията.Преди година си бях поръчал втора батерия за този верт,тъкмо го бях купил,само,че поръчах на предния модел B2,бяха на една цена,но тая с по голям капацитет 1.5ah.След три дена даде дефект,не можеше да се зарежда.Смениха я, само,че този път поръчах да е на B3,проблеми за сега с батериите нямам.Така,че за мен като цяло са коректни.
bobko - специалист
Chefo77 написа:
Не става дума за проверка на греста, а за проверка на това дали не е отварян. Ако е - изобщо не ги интересува защо някой се е правил на майстор :) Дори и да е бил прав.
По нищо не личи,че е отварян.
monster18 - специалист
Аз имам въпросната стойка от предния път и съм доволен от нея за не професионални цели е перфектна ;) моля ви да пуснете един линк на онлине брошурата новата че не я откривам никъде благодаря ви предварително
pachosz - специалист
И аз тия дни си купих такъв ъглошлайф. Не съм го отварял за сега, ама ми е много неудобно това, че бутона за включване няма задръжка. Освен, че не задържа, и на мен лично ми е на много неудобно място. То е може би щото съм свикнал с тия 2 флекса, които имам - B&D-115 mm, и един стар Елтос 230 мм, но и на двата им задържат спусъците на вкл. положение. Нищо, ще се свиква и с тоя ;)
ilian ivanov - специалист
Я го огледай. Няма ли завъртане на дръжката.Моя Спарки има и можеш да си я направиш както ти е удобно.
resistbody - майстор
Гледам пишете за гаранцията и винтовертите да споделя моя опит.
Започна да свети за развалена батерия и го дадох за ремонт след около 20 дни ми го върнаха работещ, тези дни пак го ползвах и батерията зпак светеше за развалена, прибрах го у нас темперирах го и се зареди като пич, та може и предния път от студа да ми е бил проблема, но батерията е сменена с нова след гаранционния сервиз, та може и да се е прецакала, моят съвет е да не я оставяте на студено...

За шлайфа(стария модел)....... не ми харесва особено, но за парите си е добре...... за такъв тип шлайф блокирането на ключа не е препоръчително, "едноръковите" са с по различни ключове, а и не мисля че на шлайф за 2 ръце е необходимо заключване. Този шлайф не е удобен за работа с 1 ръка...
пишман_майстор - майстор
pachosz написа:
...ама ми е много неудобно това, че бутона за включване няма задръжка. ..
Отстрани няма ли една кнопка за задържане на ключа във включ.състояние ? Трябва да има :? На снимка се вижда , че има :
Прикачен файл:
parkside-winkelschleifer-pws-125-b2--5.jpg
parkside-winkelschleifer-pws-125-b2--5.jpg (28.48 KиБ) Видяна 3049 пъти
KingLin - майстор
Тази кнопка е за защита от случайно включване ми се чини :? Така и не отидох да го разгледам тоя шлайф щото съм си харесал един на Макита ама чакам да захлебя :)

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: