Нека намерим най-тънките цени.
Tiger221 - специалист
Вземах дрелката.Първите ми впечатления са добри. Оборотите се регулират според натиска на спусъка и може да се ограничават от врътката,така че ще може да се ползва за завиване на видии .На патронника пише SAN OU . Видимо не забелязвам да има биене.Има си и куфарче. Достоен наследник на старият ми бош (поне на цвят са същите :) )
Kumay - майстор
mitko64 написа:
...Тъста има една много яка такава самоделка за 57мм., та се чудя как да я пригодя за Бур2- 350е.
С два полупръстена на размер! :wink:
monster18 - специалист
Много се чудех за дрелката но имам на райдер със същите параметри и се отказах че събирам пари за перфоратор че поне да ми върши повече работа но си взех едно силиконово масло че пише че става за уплътнения на автомобила да не замръзват и едно мулти масло много съм доволен от него и така ;) Весело посрещане на Новата Година :partyman:
mitko64 - майстор
Kumay написа:
mitko64 написа:
...Тъста има една много яка такава самоделка за 57мм., та се чудя как да я пригодя за Бур2- 350е.
С два полупръстена на размер! :wink:
Идеята е добра =D> ! Но трябва да са нещо като полуфланци, за да се самофиксират спрямо стойката(да не изпадат). Отделно трябва да си взема и шарнирна ръкохватка, че сега съм с пласмасовата. Иначе за перпендикулярност не съм проверявал стойката, но само основата и е от 10мм. стоман. плоча, тежи сигурно над 10 кила.
mitko64 - майстор
Днес прегледах новата брошура на хартиен носител, за жалост нищо за домашния майстор. Тези взеха да ми лазят по нервите- залъгват ме с бормашинки, стойки и тъпотии, а в Румъния егати и благинките.За тази оберфреза се отчаках. В четвърък има ново намаление на туристическите обувки, вече на 27лв.
Valkooooo - специалист
Аз си накупих малко батерийки, че ми се видяха евтини и уж от зелената серия с нисък саморазряд. По отношение на оберфрезата и аз я чакам и всеки път гледам брошурата но уви........................
juvesan - специалист
да ми лазят по нервите- залъгват ме
Ами това е защото Ние винаги във всичко сме най-добрите и от там пед*лите ни са най-големите, крадците ни са най-крадливите, политиците - най-гнусните ...и те така, човек свиква... :vom:
П.с Накрая оберфрезата ще се окаже най-свършилата.... :axe:
prascho - майстор
Освен добрите отзиви за обувките, какво ви е мнението за шкафчетата за баня, етажерката за баня, вакумните торби и сушилника 2 в 1?
inspo - майстор
Кога ще ги стигнем а̶м̶е̶ немците...
Прикачен файл:
lidl.de.JPG
lidl.de.JPG (104.77 KиБ) Видяна 3351 пъти
juvesan - специалист
:shock: :shock: Както спомена един колега нагоре... Румъняците са засипани с всякакви чудеса, от 29 до 8 имат толкова неща, колкото ние за 1 година егати :x Защо беее нас са ни сложили в девета глуха... А дано на 8ми остатъците на Мамалигите дойдат при нас....
Нашите гадове даже нямат готова идея за промоциите за тази година...
Последна промяна от juvesan на пет яну 02, 2015 8:33 pm, променено общо 1 път.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: