Нека намерим най-тънките цени.
aiako - специалист
ferrari4456 написа:
Може да направиш едно видео, интересно ще бъде.Може да се пусне в youtube за да видят хората, ако някой иска да си го купи.
10-15 метра в бетон или?Не че е нещо много но ми е интересно.И да питам как се справя с охлаждането?За колко време загрява и колко време иска изтиване и такива.
Нямам шанс да направя канал в бетон с това... в хоросан и тухли беше.
Най-много съм го натоварвал на онова място което съм снимал малко по-назад.
30 мин. работа и е напекъл здраво корпуса.
stan73 - майстор
Е той и моя напича за толкова, а е уж по-сериозен (старата профи серия на Аинхел - Глобал е (това намирам в нета за него http://www.einhelltools.co.uk/product-l ... d1035.html))...

Прикачен файл

Einhell Global Hammer.PNG
Einhell Global Hammer.PNG (70.96 KиБ) Видяна 3035 пъти
ferrari4456 - специалист
Интересно ми е как от бош постигат такова охлаждане поне на синята серия.Само буталото леко загрява, ама това не е нищо за работата.Къртил съм замазка и плочки в огромни количества и пак не загрява мойто в бетон съм прокарал доста кабели. :razz: Толкова ли е трудно и китайците малко по добро охлаждане да имат... :mrgreen:
nikolson - майстор
ferrari4456 написа:
Интересно ми е как от бош постигат такова охлаждане поне на синята серия.Само буталото леко загрява, ама това не е нищо за работата.Къртил съм замазка и плочки в огромни количества и пак не загрява мойто в бетон съм прокарал доста кабели. :razz: Толкова ли е трудно и китайците малко по добро охлаждане да имат... :mrgreen:

А не ти ли е интересно как Ферари изкарват 800 коня от 2000 см3?
Chefo77 - майстор
От четвъртък пускат пак малкото вертче - с въртящата се дръжка и препуциум-а за битовете ...
Кой ще си вземе, ако не аз :)
stan73 - майстор
ferrari4456 написа:
Точно си мислех да питам някой със син Бош да сподели как е при тях (все си мислех, че статистически погледнато все някой трябва да има и такъв, въпреки "Направи си сам" насочеността на форума... (супер, значи все пак си заслужава многократно по-сериозните парички)
nikolson написа:
ferrari4456 написа:

О, има фирми и с много по-сериозни постижения (мога доста примери да дам, малко в страни от темата... (например BMW с турбиниран 1500 кубика мотор (който всъщност е и таткото на мотора за Москвич 412), модел още от 1965 година, са изцеждали до 1500 коня за до 4 работни минути (към 82 година) - в смисъл карат си "нормално", и към края на състезанието, "газ до ламарините !", за да са първи (е, после са им наложили ограничения де...). BMW са успявали тяхната версия на мотора да я завъртят до 18500 оборота, а руснаците пак на базата на тяхната си версия на същия мотор са постигнали "скромните" 12500 оборота за състезателни цели (което пак си е сериозен резултат, предвид по-големите допуски и малко, по-некачествените материали...).
Chefo77 написа:
От четвъртък пускат пак малкото вертче - с въртящата се дръжка и препуциум-а за битовете ...
Градски, имам 18 волтовия им винтоверт/бормашина с литиевойонен акумулатор (без махащ се "препуциум") - много съм доволен. Ако можеш да изчакаш за тях, вероятно ще ги пуснат по някое време пак (или ти трябва точно с махащия п...) ?
Явно си докопал книжката с новите неща по-рано, дали има в нея Парксайд ъглошлайф 125мм с регулиране на оборотите, че много ми трябва и го дебна отдавна (пускали са го преди около година и се надявам пак да го пуснат) ?
VLADO66 - майстор
Взимал съм под наем този за един ден и не можах да го сгрея след 5-6 часа непрекъсната работа за разбиване на бетон http://www.onlinemashini.bg/karta4-bosc ... seka4-/905
А на този http://www.proshop.bg/rw/items/311405-bosch-gsh-27.html след едно денонощие ,4 човека на смени и 30 м3 полупресен бетон му нямаше нищо.
stan73 - майстор
Егати яките добичета ! (обаче и цените са им яки) Всъщност се предполага, че този който е решил да разбива такива сериозни количества е про, съответно трябва да има такава машина...
Chefo77 - майстор
stan73 написа:
Chefo77 написа:
Градски, имам 18 волтовия им винтоверт/бормашина с литиевойонен акумулатор (без махащ се "препуциум") - много съм доволен. Ако можеш да изчакаш за тях, вероятно ще ги пуснат по някое време пак (или ти трябва точно с махащия п...) ?
Явно си докопал книжката с новите неща по-рано, дали има в нея Парксайд ъглошлайф 125мм с регулиране на оборотите, че много ми трябва и го дебна отдавна (пускали са го преди около година и се надявам пак да го пуснат) ?
Аз искам точно това 3.6 волтово зверче, защото съм го виждал и пробвал и си е добро. Ще го зачисля на жената, а нейното 4.8 Бъдгет-че ще влезе в работния куфар :)
Иначе 18 волтовото да е добро добро ... колко да е добро, винаги съм за 18 волтова Макита пред Парксайд-а :lol: :lol:
gosho_d - напреднал
nikolson написа:
ferrari4456 написа:

Доста добро сравнение, колега :)
Интересно би било за авто-инженерите, за нас консуматорите остава да проумеем и не забравяме, че това, което не става с пари, става с МНОГО пари...
Та в този контекст - има "еднакви" перфоратори за малко над 100 лева и за малко под 1000 :)
Хубавото е, че ние - потребителите на този форум/подфорум, имаме удоволствието да търсим и намираме стоките с най-добро съотношение цена/качество, което първо, че е добре за нас, и второ - стимулираме тези, които ги произвеждат и продават!

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: