Нека намерим най-тънките цени.
DundyTheCroc - майстор
Как така без гаранция, по европейското право, което сме ратифицирали, минималната законова гаранция е 2 години за всички стоки, изключение правят дрехи и обувки.
mitko64 - майстор
Взех си касова бележка и толкоз.За батерии винаги има проблем с гаранцията, даже Бош ми даваха само 6 месеца, а за самия инструмент 3 години.Засега им свети капацитета на мах, носех се верта да ги пробвам как въртят, всичко изглежда ОК. Само нов куфар трябва да мисля, че хем втора батерия(другата е за братчеда), хем разни битове и приставки, не се затваря куфарчето. Сега се порових- на В4 е такава батерията без осветление.
Последна промяна от mitko64 на пон яну 05, 2015 1:54 pm, променено общо 1 път.
vsm - напреднал
ЧНГ.
Понеже доста отдавна ви чета тайно форума :-D та реших да се
афиширам.E регистрирах се, че почнах да се чувствам като воайор :lol:
Това за батерията че е без гаранция е лошо.
Колегата е прав че трябва да има такава , па макар и 6 месечна.
Отделно мисля че трябва да има и срок до който се продава като годна от производителя.

пп. сега погледнах на моя 14.4V от лятото купен и пише 2013 10 м.
juvesan - специалист
Изображение :x Е нямам думи просто ! Всички други магазини , но не в БГ пуснаха фрезата и какво ли не още до 08.01.2015 , а нашите какво? " Аз съм лява мека китка и гладя и пера в къщи, докато жена ми се джа**а... :butthead: :проба: Това е промоцията за 8 ми , а и снимките са на един къдрав... гладач...А бе може ли да са толкова педеприятелски настроени към нас беееее :x :evil: Не издържам вече на тая простотия!! :vom:
fbr - майстор
Нищо, другата седмица ще пуснат мадама с маска да фърля искри с ъглошлайф. Не са те забравили.
EDI - майстор
Е, кво сега, жена му е ударила една п.тка и е отишла да гледа мача, а човека задължения има и е съвсем доволен, като гледам. :-D А иначе наистина не пусната кой знае какво, като гледах брошурата, само дреболии.
stan73 - майстор
Да, неприятно наистина. Дано да ги пуснат скоро и тук. Да не би да се получава подобно на историята с ъглошлайфа от миналата година, който толкова много исках, а тук все не го пускаха сумати и време.
Тогава за пореден път го пуснаха пак в Германия, а тук не, в крайна сметка мои приятели ми го донесоха от там. Обаче след най-много 2 седмици го пуснаха и тук...
stan73 - майстор
EDI написа:
Е, кво сега, жена му е ударила една п.тка и е отишла да гледа мача, а човека задължения има и е съвсем доволен, като гледам. :-D А иначе наистина не пусната кой знае какво, като гледах брошурата, само дреболии.
В четвъртък възнамерявам все пак да отида до Лидл и да видя туристическите обувки, че моите (пак от там) - едната се разши малко, а и не са с мембрана, като новите модели. Моите са доста по-стар модел и не са влагоустойчиви, но пак съм много доволен от тях, удобни са, сцеплението е добро както в градът, така и в "буша" (освен това не са с такъв крещящ дизайн, като новите, но няма как...)
mitko64 - майстор
Почти месец ще стане, ги нося почти всеки ден. Досега само един истински тест имаха в кишав, дебел сняг, капка вода не пуснаха за час и половина преход. Покрай студовете пак се представиха добре- нося ги само с памучни чорапи. Подметките държат на хлъзгане, засега всичко е добре. Само се наложи да изровя два чифта дънки, да не изглеждам съвсем смешен в това отровно зелено. А фрезата излезе лани, февруари или март, обиколи всички страни, без нас и Румъния, сега останахме само ние да ни опъват нервите. Така беше с големият ъглошлайф, покрай световното, та тениски, та джапанки, та глупости, отчаках се докато се смилят да го пуснат.
stan73 - майстор
Мерси за мнението ! :)
И мен най-много ме спира крещящият дизайн, но от друга страна, щом другото им е наред - ще отида да ги пробвам и ако ми станат без да ми стискат, ще си купя и такива. Гаджето ми беше купила от зимните им - 45 номер, дето ги пускаха преди двадесетина дни, но се оказа, че не си отговарят много на номерата и малко ми стискаха, та се наложи да ги върна. Странното е, че винаги досега са пускали обувки с максимален номер 45, а тези последните реално явно бяха 44. Принципно и немците са едри хора, чудя им се как така не пускат обувки 46 и 47 номер (та и да са по-малки тогава 46 ще ми станат).
Моите първите от Лидл също бяха 45 и съвсем леко ми стискаха в началото но се търпеше, докато тези последните нямаше как да ги изтърпя...).

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: