Как така без гаранция, по европейското право, което сме ратифицирали, минималната законова гаранция е 2 години за всички стоки, изключение правят дрехи и обувки.
Нека намерим най-тънките цени.
DundyTheCroc
- майстор
11433 мнения в "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2"
mitko64
- майстор
Взех си касова бележка и толкоз.За батерии винаги има проблем с гаранцията, даже Бош ми даваха само 6 месеца, а за самия инструмент 3 години.Засега им свети капацитета на мах, носех се верта да ги пробвам как въртят, всичко изглежда ОК. Само нов куфар трябва да мисля, че хем втора батерия(другата е за братчеда), хем разни битове и приставки, не се затваря куфарчето. Сега се порових- на В4 е такава батерията без осветление.
Последна промяна от mitko64 на пон яну 05, 2015 1:54 pm, променено общо 1 път.
vsm
- напреднал
ЧНГ.
Понеже доста отдавна ви чета тайно форума
та реших да се
афиширам.E регистрирах се, че почнах да се чувствам като воайор
Това за батерията че е без гаранция е лошо.
Колегата е прав че трябва да има такава , па макар и 6 месечна.
Отделно мисля че трябва да има и срок до който се продава като годна от производителя.
пп. сега погледнах на моя 14.4V от лятото купен и пише 2013 10 м.
Понеже доста отдавна ви чета тайно форума

афиширам.E регистрирах се, че почнах да се чувствам като воайор

Това за батерията че е без гаранция е лошо.
Колегата е прав че трябва да има такава , па макар и 6 месечна.
Отделно мисля че трябва да има и срок до който се продава като годна от производителя.
пп. сега погледнах на моя 14.4V от лятото купен и пише 2013 10 м.
juvesan
- специалист

fbr
- майстор
stan73
- майстор
Да, неприятно наистина. Дано да ги пуснат скоро и тук. Да не би да се получава подобно на историята с ъглошлайфа от миналата година, който толкова много исках, а тук все не го пускаха сумати и време.
Тогава за пореден път го пуснаха пак в Германия, а тук не, в крайна сметка мои приятели ми го донесоха от там. Обаче след най-много 2 седмици го пуснаха и тук...
Тогава за пореден път го пуснаха пак в Германия, а тук не, в крайна сметка мои приятели ми го донесоха от там. Обаче след най-много 2 седмици го пуснаха и тук...
stan73
- майстор
EDI написа:Е, кво сега, жена му е ударила една п.тка и е отишла да гледа мача, а човека задължения има и е съвсем доволен, като гледам.В четвъртък възнамерявам все пак да отида до Лидл и да видя туристическите обувки, че моите (пак от там) - едната се разши малко, а и не са с мембрана, като новите модели. Моите са доста по-стар модел и не са влагоустойчиви, но пак съм много доволен от тях, удобни са, сцеплението е добро както в градът, така и в "буша" (освен това не са с такъв крещящ дизайн, като новите, но няма как...)А иначе наистина не пусната кой знае какво, като гледах брошурата, само дреболии.
mitko64
- майстор
Почти месец ще стане, ги нося почти всеки ден. Досега само един истински тест имаха в кишав, дебел сняг, капка вода не пуснаха за час и половина преход. Покрай студовете пак се представиха добре- нося ги само с памучни чорапи. Подметките държат на хлъзгане, засега всичко е добре. Само се наложи да изровя два чифта дънки, да не изглеждам съвсем смешен в това отровно зелено. А фрезата излезе лани, февруари или март, обиколи всички страни, без нас и Румъния, сега останахме само ние да ни опъват нервите. Така беше с големият ъглошлайф, покрай световното, та тениски, та джапанки, та глупости, отчаках се докато се смилят да го пуснат.
stan73
- майстор
Мерси за мнението ! 
И мен най-много ме спира крещящият дизайн, но от друга страна, щом другото им е наред - ще отида да ги пробвам и ако ми станат без да ми стискат, ще си купя и такива. Гаджето ми беше купила от зимните им - 45 номер, дето ги пускаха преди двадесетина дни, но се оказа, че не си отговарят много на номерата и малко ми стискаха, та се наложи да ги върна. Странното е, че винаги досега са пускали обувки с максимален номер 45, а тези последните реално явно бяха 44. Принципно и немците са едри хора, чудя им се как така не пускат обувки 46 и 47 номер (та и да са по-малки тогава 46 ще ми станат).
Моите първите от Лидл също бяха 45 и съвсем леко ми стискаха в началото но се търпеше, докато тези последните нямаше как да ги изтърпя...).

И мен най-много ме спира крещящият дизайн, но от друга страна, щом другото им е наред - ще отида да ги пробвам и ако ми станат без да ми стискат, ще си купя и такива. Гаджето ми беше купила от зимните им - 45 номер, дето ги пускаха преди двадесетина дни, но се оказа, че не си отговарят много на номерата и малко ми стискаха, та се наложи да ги върна. Странното е, че винаги досега са пускали обувки с максимален номер 45, а тези последните реално явно бяха 44. Принципно и немците са едри хора, чудя им се как така не пускат обувки 46 и 47 номер (та и да са по-малки тогава 46 ще ми станат).
Моите първите от Лидл също бяха 45 и съвсем леко ми стискаха в началото но се търпеше, докато тези последните нямаше как да ги изтърпя...).
Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература