• 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 255
Нека намерим най-тънките цени.
kalpev - специалист
Аз си го купих. Пробвах го с двата ножа за дърво и метал, които вървят с него. Една дъска и една медна тръба ги сряза на парчета с лекота за нула време. Чак ме учуди, защото очаквах за тия пари да подскача и вибрира повече. Отделно си взех и комплекта с 5-те ножа. Пробвах само най-дългия за дърво, с една гредичка се справи като на шега. Отначало мислех да си взема впоследствие и маркови ножове на "Бош", защото съм на принципа каквито и инструменти да се ползват, консумативите да са само маркови и качествени. Но се отказах, защото тези от комплекта се оказват добри и определено ще ми свършат работа.
Сега чакам промоция на ръчен циркуляр, че такова животно си нямам [-o<
teon - специалист
...дръжката отзад малко мърда, понеже е направена с възможност да се завърта на 90*, но това не е проблем...
Stefan_62 - майстор
Току що и аз си заприходих един саблен трион и резервни ножчета, но ще видя кога ще остане време да го изпробвам/ още не съм изпробвал и рендето/ :lol:.И аз очаквам да пуснат промоция на ръчен циркуляр, че и аз такова животно си нямам. :lol:."kalpev"честито за новата придобивка и да я ползваш със здраве.
EDI - майстор
Скоро, преди месец-два някъде, имаше и ръчен циркуляр, не знам кога пак ще ги пуснат.
kalpev - специалист
Stefan_62, честито и на теб, най-важното е да сме здрави, а инструментите да ни служат вярно и дълго.
За дръжката не съм усетил мърдане, но не съм го ползвал продължително, нито давал зор, беше само за пробата. При продължителна работа и твърди материали сигурно ще се усети. Не съм го пробвал и за рязане под ъгъл с кривене на ножа (както са го дали на картинката) или със завъртане на самата дръжка. Направи ми само впечатление, че заключващия й механизъм е добре направен, но часовете работа ще си покажат. Това е на прима виста от мен.

EDI ми уби надеждата, но ми остава вярата и любовта :prayer:
Явно трябва да бъдем търпеливи за този циркуляр.
EDI - майстор
Ей го де е - http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg ... _17100.htm през юли тази година са го предлагали, скоро може пак да го пуснат.Аз пък дебна евентуално прахосмукачката да пуснат - пак юли имаше, ама няма. :lol:
Stefan_62 - майстор
За тази цена добре си изглежда циркуляра, дано да го пуснат скоро пак, веднага ще се сдобия с един/отдавна имам мерак за един такъв уред/ :lol: .Колкото до дръжката наистина мърда леко, но това предполагам,е че понеже е направена с възможност да се завърта на 90* както казаколегата "teon"."EDI" дай някой линк/ако имаш/ да видим и тази прахосмукачка, може пък и на нас да ни хареса :lol:.
Stefan_62 - майстор
EDI написа:
Ето я - http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg ... _16852.htm .
Благодаря, добре изглежда и на мен ми харесва, ако я пуснат пак явно ще има още заприходени неща от Лидл :lol:
mitko64 - майстор
EDI написа:
Ето я - http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg ... _16852.htm .
Аз я взех тогава. Отлична е, модел на Grizzly. За сефте виждам с тръби от инокс. Малко е тегаво със сервиза и резервни консумативи. Оказва се, че тези които уж поддържат Парксайд( bushona) не подържат този модел( не бил модел на Копернас). А за сабления трион- резнете тръба два цола и дайте отзиви.
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 255

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: