• 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 71
Нека намерим най-тънките цени.
$64EN - специалист

Прикачен файл

vuh.jpg
nikolson - майстор
Че това не ъглошлайф!!! :axe: #-o
Тани - модератор
$64EN - специалист
Обявата е добро попадение от към бисери :)

Обърнахте ли внимание на текста?
No results found for Ъглошлайф, RAS 115.04 E-Set769.00 лв.не включва ДДСзапитванекаталожен No: 570788Шлифовъчен Плот работен StickFix Ø 115 мм (мек); Шлифовъчен Плот работен 2F Ø 115 мм; Шлифовъчни шайби StickFix; Приспособление за изсмукване; предпазител; Допълнителна ръкохва ,използван е няколко пьти,като нов...
Май и гугъл се е затруднил с този ъглошлайф :mrgreen:
vladilen - специалист
bimbaeco написа:
Ако случайно се чудите, кои са другите две предложения в моя топ 3, ето:
Циркуляр Аксминстър, чугунен, с карета, и чугунен абрихт/щрайхмус аксминстър за общо 600 паунда;
Банциг Електра Бекум 325 и абрихт/щрайхмус Шепах за общо 250 паунда;
и как биха прелетели до тук ми е интересно...?
в ebay ли? повечето такива са Free collection in person
bimbaeco - майстор
50 паунда пик-ъп във всяка точка на Англия и 2,00 на килограм до тука. В една от темите ми можеш да видиш как един абрихт/щрайхмус прелетя. По-късно ще покажа и един циркуляр.
Chefo77 - майстор
Това не изглежда зле - вертче Макита 8444...

http://prodavalnik.com/vintovert-makita ... -i35077191
ESPACE - майстор
Абе мани я тази обява. Въпросната Макита е скъсана от работа и накрая оня обявява цена от 160лв. за "винтовертът, зарядното, което е като ново, дръжката". Ако е с кутията иска 179 лв. като и дума не обелва за втората батерия. Направо ми късат нервите подобни обяви.
bimbaeco - майстор
nikolson, жив и здрав да си. Току-що си получих бисквитите. Букови, пресовани, № 20. Калибрирани са добре и се различават много малко от тези на Волфкрафт (както се вижда от снимката). При цена 25,50 с доставката за 1000 броя, струват 10 ПЪТИ по-евтино от Волфкрафт.

Прикачен файл

1.jpg
EDI - майстор
Идеални са бисквитките.Ей това трябва да е материала и изработката, а не като разните шперплати. :partyman:
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 71

Тема "Добри попадения в OLX" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: