Нека намерим най-тънките цени.
dragozow - майстор
Не бе хора, не става въпрос да сравняваме марки. Марки и магазини бол, кой каквото иска си купува. Въпроса е струва ли си евтината цена след като не вкарват резервни части?
mitko64 - майстор
Не исках да сравнявам, просто съм съгласен с тебе , че Крес и Хитачи са в различен ценови клас.
Chefo77 - майстор
Преди време правихме една къща в Добрич. Та дойдоха едни момчета за стълбите, вратите и какво ли още не ... и всичкото им беше Хитачи. Ама ВСИЧКО - двата циркуляра, зеге, верт, перфорация, дрелка...! По тяхното мнение, нямало по-добри машини от Хитачи.
Е, аз не споделям това мнение (и Драгозов не ми се сърди за това), но за да го кажат, значи имат поне малка истина в това.
А Крес наистина е в малко по-ниския ценови клас. Перфоратор с еднакви ТТ данни с аналогичен Бош или Макита, е поне 20% надолу. Не че са лоши машини - добри са! И сервизът им (поне гаранционния) е уникален! Ама пък като са толкова по-добри от останалите, що ги продадоха бре, да го ... Това е Германия, не България, там никой не продава печеливш бизнес.
Лидлските творения, да ме извиняват, но са много под зеления Бош. То самата идея да са за едва ли не еднократна употреба ми е малко странна. Това с какво МОЖЕ да се замени една част дали е оправдание, за да не се предлагат резервни части?
griffin - майстор
Само да допълня за уискито :)
В магазина има два вида Western Gold - едното е в хартиена кутийка и на него пише 6 години, а другото е само в бутилка и на него години не пише.
Това на което пише 6 години е с цена близо 15 евра :) това което не пише годините е около 10-на.
Имаше същата марка но с светлия етикет което пише че е канадско което също беше 9-10 евра :). Мога само да завиждам за цените на уискито в българия хихихи ;).
Наздраве на всички препоръчали :).

Прикачен файл

DSC_0356.JPG
kabel96 - специалист
dragozow написа:
Не бе хора, не става въпрос да сравняваме марки. Марки и магазини бол, кой каквото иска си купува. Въпроса е струва ли си евтината цена след като не вкарват резервни части?
С това съм напълно съгласен но се оказва че и за марковите неща няма много по сервизите у нас или моя късмет е такъв.За къртач Хитачи чаках за ротор на за винтоверт Хитачи още търся два елемента,за дрелка Макита четкодържач онова въртящото се недуразомение и май всичко е въпрос на късмет.Май да наблегнем на колегата с уискито най добре. :drinkers: :supz:
dragozow - майстор
Има части за Хитачи и Макита, ако искаш ми дай кодовете да проверя. От Макита не би трябвало да е проблем. С Хитачи е малко по-различно, защото в момента има два вносителя, единия от които се води официален. Стария вносител вече внася по неофициални канали. И трите държат части на склад за машини които продават или са продавали. Имаше още една фирма, но фалира. Та зависи на кой си попаднал точно.
stan73 - майстор
griffin написа:
Само да допълня за уискито :)
В магазина има два вида Western Gold - едното е в хартиена кутийка и на него пише 6 години, а другото е само в бутилка и на него години не пише.
Това на което пише 6 години е с цена близо 15 евра :) това което не пише годините е около 10-на.
Имаше същата марка но с светлия етикет което пише че е канадско което също беше 9-10 евра :). Мога само да завиждам за цените на уискито в българия хихихи ;).
Наздраве на всички препоръчали :).
Цените при нас са за по 700 мл. бутилки, а при Вас, доколкото се вижда са по 1 л.
при нас 3 годишният бърбън беше и е по 11 лева, а 6 годишният беше по около 17.
stiv1961 - майстор
stan73 написа:
Цените при нас са за по 700 мл. бутилки, а при Вас, доколкото се вижда са по 1 л.
при нас 3 годишният бърбън беше и е по 11 лева, а 6 годишният беше по около 17.
15 евра е 0.7л, 1 литър е 21.41 евра, поне на етикета пише така.
griffin - майстор
700мл. е бутилката :)
наздраве на всички :) за качестото се уповавам на колегата който го препоръча честно да си призная аз не мога да правя чак такива разлики, е освен ако не попадна на нещо много кофти като вкус :).
Mega - специалист
Ето нова снимка от същия източник. ;) Lidl - Холандия и Lidl България.

Прикачен файл

10921794_10204268502605851_1398283653_n.jpg

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: