Нека намерим най-тънките цени.
colyo - специалист
Някой проверявал ли е дали може да се поръчва до България от немския Лидъл?
dpp - специалист
Абе нещо Лидъла май спряха техниката или аз съм пропуснал нещо...скоро не съм срещал в брошурите им пормоция на инструменти. Вече близо месец и кусур... :?
griffin - майстор
Немския лидл доставя само за германия :) и аз имах мераци да поръчам амаа :-)
profesionalist_wood - майстор
Еййй изгоряхме заради нелоялната търговия от мизерници които прекупват инструменти от лидъл и ги пласират в Продавалника :x От Лидъл вече се усетиха и сме до там. Сигурен съм че вече ще ги продават на по-висока цена и все по-рядко инструментите :x
caribi - специалист
Според мен най-добре инструменти, машини да се продават в специализирани магазини. Във всеки град ги има и то по-няколко. Лидъла е като пенкилер , всичкото сбирщайн там, такива им са и другите стоки , всичкото им на никъде. Ще ме извинявате, ама не е само мое мнение, а и на много хора които познавам. Ако сметнете ,че не е правилно това мое мнение ,моля изтрийте го.
stan73 - майстор
В понеделник вечерта говорих лично с един от шефовете на варнески ЛИДЛ. Каза, че БГ ЛИДЛ е под управлението на немският, а не на гръцкият. Питах го също защо напоследък има много по-малко инструменти от преди и защо има такива, които се пускат в Гърция, а тук не. Каза, че заявките за тези неща се правели една година по-рано от управлението на базата на отчети и предвиждания и явно така са преценили. Според мен, ако искаме нещо да се промени - трябва да звъним на националния телефон и да правим запитвания за желаните стоки. Възможно е и да свърши работа ако го правим всички...
profesionalist_wood - майстор
griffin написа:
Значи имам електрически на райдър към 1000вата, мисля че пишеше около 500нютона, за отвреме на време е добре ама ако ще трябва да го тормозиш повече по добре пневматика. До тука 3 пъти ми се е налагало да ползвам гайковерта по необходимост а не щот ме мързи заяли болтове или гайки е такваз благинка пожелавам за всеки. Но лично аз нямам място и възможност да захраня пневматика.
А пробвал ли си да свалиш колело на колата си? Защото четох отзиви в нета че някои гайковерти с мъка сваляли гайки на велосипеди...
ferrari4456 - специалист
Който търси има 2 водоструйки от големите, не малкия модел от 240лв или там някъде, както 3 песакоструйни апарата, много машинки за гравиране, такери и пневматични къртачи, както и един флекс от големите.Всичко това в Лидл София Люлин.На кръговото на трамвай 8.Ако някой чака някой от изброените да отива.
пишман_майстор - майстор
Аз знам ,че ако нещо ти трябва , се звъни на посоченият им номер в брошурите и след около два часа ти се връща обаждане дали го има някъде и къде го искаш ( в кой Лидл) доставен :) аз се обаждах за две неща и ми ги доставиха до Лидл където ми е най-удобно , бяха стоки от минали промота :)
ferrari4456 - специалист
На мен ми казват няма ги в промоция и не са налични по този телефон и ме отрязват.Имаше една готина управителка на лидл Овча купел и тя звъня на ляво и на дясно и ми намери набързо водоструйка ,която искам, а тоя на Люлин управителя е някакъв смотан и ми вика звъннете в работно време на оня телефон и ония от там, еми няма налични.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: