Нека намерим най-тънките цени.
profesionalist_wood - майстор
може вече да го няма социализма,но той живее вътре във нас...дори на дълъг път си нося 1,5 и 10 литра бутилки вода. и един сак дрехи за преобличане ако стане авария или затъна някъде с колата....а! забравих! имам и малка сгъваема лопатка
dragozow - майстор
profesionalist_wood написа:
А в багажника имам цял сандък инструменти,шишета масла за двигателя,хидравлични масля,резервни маркучи,3 аварийни триъгълника,комплекти отвертки,резервна гума,помпа,2 крика,авариен фенер с сигнализация,жилетка,чукове,ножове,кърпи,2 въжета за теглена,кабели за прехвърляне на ток от акумулатора,щанга за вадене на полуоските.... :-D Все пак е Форд
Стига бе, и аз карам Форд, но в багажника имам дебели кожени ръкавици и комбинирана стъргалка с метла за сняг.
bulhomes2 - майстор
Ебаго. Нали вече има GSM-и бе profesionalist_wood?!
juvesan - специалист
А бе аз, когато бях млад , имах в Москвича сериозно количество неща.. ама то бяха коли, които можеше простосмъртния да задвижи, пък било и аварийно и да се прибере... с времето и колите инструментариума ставаше все по-малко, а сега, ако щете вярвайте, ако ще ходя твърде далече се разхождам с кабел за диагностика и врънкам жената да си вземе нейният лаптоп , щото батерията му е държелива. А за криковете - крокодил - чак не вярвам, че има нормална кола, която и със спаднала гума да НЕ може да се бутне ... освен , ако е 5 тонен крик на гумаджия - професионал.
Не знам защо, ама се разхождам и с дебитомер :snakeman:
kr1100 - майстор
никакви инструменти в багажника ,че ми е "малък" . Там се разходжа кокера. При пътуване в екстремални условия -хвърлям 1 веригн Певаг,1 лопата и 1 чифт по-дебели ръкавици.
Chefo77 - майстор
bulhomes2 написа:
Абе има има, ама GSM гума не сменя. А и сме космати, даже тираджии няма да ни спрат ... :lol:
kuger - майстор
Ами... нося доста инструмент, ама имам оправдание, живея на две места. Ама чак и крокодила да туря в багажника :? , а място бол.
stan73 - майстор
Аз си нося крик (нещо като ромбовиден, изцяло механичен (беше с колата, вчера опитах да ъпгрейтна до хидравличен, но се оказа, че не е подходящ за моята малка ракета - едва влиза (направо на магия), а после не може да повдигне толкова колата, че да мога да демонтирам колело))), резервна гума (от тези тесните), корав несгъваем кръстат ключ за автомобилните болтове на колелата, сгъваема лопатка (качествена, изцяло метална, като работната част е от високовъглеродна стомана (праховобоядисана)), вериги, чантичка с доста инструменти, пожарогасител, авариен триъгълник и жилетка, резервни лампи, колан за теглене, прехвърлящи кабели (самаделкин (грозни, но истински)), ролка марков изолирбанд (може да послужи за много неща, включително и да спасиш живота на някого), аптечка (тунингована и с комплект за оцеляване (така е натъпкана, че едва се затваря)), няколко ножа (вкл. и мое дело), и захранвания с адаптери запалка->USB->микро и мини USB, ръкавици, фенерче и фенерче с динамо и уж с няколко адаптери (можело при изтощен телефон, ако го включиш да ти зарежда телефона - ако повъртиш манивелката 15 минути да ти зареди батерията дотолкова, че да стигне за поне 3 минутен разговор) и мултитуул. Всичко това е наредено в картонена щайга и една квадратна пластмасова кофа (понякога се налага и нея даже да я ползвам за нещо друго (ако купя примерно нещо, което цапа или тече като риба например (хватката с кофата я научих от гаджето...)). По законите на Мърфи - по-добре да ги нося и да не ми потрябват, отколкото... !

П.П. Гледах наскоро едни ултраидиоти по Дискавъри или Нешънъл Джиографик. Та въпросните малоумници бяха тръгнали да покоряват полюса с джип (дотук добре), естествено обаче спукаха гума. Оборудването им според мен беше недостатъчно, а най-фрапиращото - нямаха резервна гума !?!!! (даже аз имам резервна гума (макар и смешна на вид (има ресурс доколкото разбрах за около до 100 километра (предостатъчни да се добереш до цивилизация)), а и през ум не ми е минавало да ходя до полюса))
bulhomes2 - майстор
Chefo77 написа:
bulhomes2 написа:
Абе има има, ама GSM гума не сменя. А и сме космати, даже тираджии няма да ни спрат ... :lol:
viewtopic.php?f=36&t=46370#p588539
Andri01 - майстор
Резервна гума,крик,ключ за гуми,кабели,въже и ръкавици/работни/, резервна крушка за фаровете/веднаж отнесох фиш за изгорял фар/. Е все пак карам предимно из града. Иначе става:
Ченге /милиционер/ се качва в автобуса и дупчи 2 билета.
- Старшина ,защо дупчите 2 билета?
- Ами ако загуба единия...
- Е,а ако загубите и втория?
- А,спокойно ние пътуваме безплатно!

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: