vasko9999 написа:Датчика за външната температура и на двете ми коли съм сложил в огледалото в кожуха зад самото стъкло(огледало),пробвал съм и на други места но там е перфектното място-не му влияе температурата от двигателя.Васе, автомобилът ти вероятно няма подгрев на огледалата. Ако има, предполагам кожуха на огледалото не е най-подходящото място. На тези с фабричен датчик забележи, че стърчи отдолу.
Нека намерим най-тънките цени.
Chefo77
- майстор
11433 мнения в "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2"
profesionalist_wood
- майстор
Само не се помисляйте да си сложите ножове,па ако че и 2 сантиметра да е ,в Италия ще ви арестуват за това...
stiv1961
- майстор
Пратката на dadko ме принуди да мина през Лидл и да си купя два стека промоционална бира- 8 бр.= 4.99 лв. Покрай тях купих и термометъра. На ГоУфа датчика го бях монтирал в предната броня защитен в една полиетиленова торбичка. Така продадох колата- с работещ термометър. За сега този ще стои в къщи- до бирата и мезето. Наздраве dadko, благодаря за колетчето 

mitko64
- майстор
И аз забодох днес едно кашонче за 5 лв. Тепърва ще я пробвам. Досега смуках все Аргус. Какво да правиме- при липса на инструменти, си чешеме клавиатурите. Между другото излезе немското ангеботе за 19.01. Има интересни неща, особено при консумативите. Сега дебна в лидл сървис, какво са поръчали нашите абдали.
Последна промяна от mitko64 на вт яну 13, 2015 6:15 pm, променено общо 2 пъти.
stiv1961
- майстор
Valkooooo
- специалист
Аз термометъра от по-предишната промоция съм го купувал. Перфектен е , но като общ недостатък- дори да е скрит по далеч от слънцето , в колата ако я оставя на слънце през лятото ставаше целия черен. Но като показания горе долу е точен. Все пак за таз цена толкоз. Дори има и аларма за ниски температури 

nanobanano
- специалист
И аз се сдобих с термометъра,а и в лидл са се заредили яко с тях.Има много бройки,явно ги взимат за жълти стотинки 

vasko9999
- специалист
kuger
- майстор
vasko9999 написа:Мисля, че работата на термометъра е да мери вън/вътре. Какво ще измери външния датчик, ако е поставен вътре в купето? Това, че се обдухва ще даде по-вярно измерване на външната температура, все пак мерим температура на въздух, не на повърхност. Вътрешния датчик /термометъра/ е добре да се постави над огледалото, тогава ще мери най-високата в купето температура.Chefo77 написа:Огледалата ми са ел и с подгрев,но въпросния подгрев като се замисля съм го ползвал 5-6 пъти в годината рано сутрин зимата за по десеттина минути не повече което според мен не е от голямо значение,все пак преди да запалиш ще погледнеш каква е температурата.Повярвайте много приятели,колеги са слагали на какви ли не места танкива и подобни датчици за термометри без добър резултат,зад огледалото е най походящо поне според мен.А относно това че на някои коли датчика заводско е под огледалото да знам работя в сервиз,но в нашия случай с този термометър не е удачно понеже въздушната струя го охлажда-изпробвано.vasko9999 написа:Датчика за външната температура и на двете ми коли съм сложил в огледалото в кожуха зад самото стъкло(огледало),пробвал съм и на други места но там е перфектното място-не му влияе температурата от двигателя.Васе, автомобилът ти вероятно няма подгрев на огледалата. Ако има, предполагам кожуха на огледалото не е най-подходящото място. На тези с фабричен датчик забележи, че стърчи отдолу.
Оригинално при Рено датчикът за външна температура е в огледалото, като се подава леко от долу, нищо, че огледалото е с подгрев.
Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература