• 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 255
Нека намерим най-тънките цени.
Stefan_62 - майстор
mitko64 написа:
А за сабления трион- резнете тръба два цола и дайте отзиви.
Какво имаш впредвид :? , предполагам, че и там може да се справи, но все пак това не е ъглошлайф :lol: Въпреки, че при тези параметри "Макс. дълбочина на рязане: 160 мм в дърво, 8 мм в метал" би трябвало за я отреже без проблем, все пак стените на тръбата не са дебели повече от 8мм.
galin56 - специалист
Малко ОФФ Топик от мен, но не се сдържах.
"Най-необходими са ни ненужните неща. Оскар Уайлд." Прочетох го в подписа на Стефан сега.
Не знам това Оскар Уайлд ли го е казал или някой друг, но по-голяма безсмислица и щуротия като сентенция не съм срещал скоро.
marmoz - специалист
galin56 написа:
"Най-необходими са ни ненужните неща. Оскар Уайлд." Прочетох го в подписа на Стефан сега.
Не знам това Оскар Уайлд ли го е казал или някой друг, но по-голяма безсмислица и щуротия като сентенция не съм срещал скоро.
galin56 прочети го 100 пъти току виж си го разбрал :lol:
juvigy - специалист
Става ножовката за домашна , от време на време употреба , ама си е евтинджос.
Макарата е 1кв. , а другия удължител е 1.5кв.
bulhomes2 - майстор
И аз се попрее'ах с тая макара. Че и станах и отидох в 8 ч, че нали уж битки имало... Верно имаше десетина човека, не и за макарата, ама нали се бях навил. Все си мислех да му сменя кабела с моя, че навиването му е ужасно (50-60м СВТ 2Х~2) и опитах, ама не събра и половината... 900W дават за включване - освен за осветление, не виждам за какво друго мога да го ползвам. С 2 думи - не си струва.

ПП. Стори ми се, че имаше някой недоволен от макарата, а сега нещо не го намирам. Възможно е да греша за това, но си оставам недоволен.
mitko64 - майстор
Stefan_62 написа:
mitko64 написа:
Какво имаш впредвид :? , предполагам, че и там може да се справи, но все пак това не е ъглошлайф :lol: Въпреки, че при тези параметри "Макс. дълбочина на рязане: 160 мм в дърво, 8 мм в метал" би трябвало за я отреже без проблем, все пак стените на тръбата не са дебели повече от 8мм.
Резервиран съм ни това е. Ако се справяше без проблем защо правят и 1300, 1500W. Сигурно греша, но не ми се дават пари за нещо на което може да му се намери алтернатива и с наличния инструментариум.
LazarGanev - "Велик майстор"
mitko64 написа:
Stefan_62 написа:
mitko64 написа:
Резервиран съм ни това е. Ако се справяше без проблем защо правят и 1300, 1500W. Сигурно греша, но не ми се дават пари за нещо на което може да му се намери алтернатива и с наличния инструментариум.
Е, има си специфични места, където този инструмент е незменим - ъгли, тесни места, кудето не може да влезе ъглошлайф или циркуляр. Аз например си го взех да режа с него голям размер тръби ППР - от ф40 нагоре е незаменим. Установих, че с ножа за дърво стават по-добри срязове, отколкото с ножа за метал.

Прикачен файл

Изображение0159.jpg
svetliopi44 - Чирак...
И аз си го взех, няма да се ползва професионално, а инцидентно ... ама ми писна при инцидентите да търка на рака с ножовка или тривон.
Пък нека да е слаб... оня ден вдигнах една Макита 1200W , не си предтавям да работя с нея постояно ,тежи ужасно.
Stefan_62 - майстор
galin56 написа:
Малко ОФФ Топик от мен, но не се сдържах.
Не знам това Оскар Уайлд ли го е казал или някой друг
Ами щом името му е след сентенцията, явно той го е казал :lol: И други умни глави са писали глупости, но щом са го казвали значи има някъква истина в мисли те им. Замисли се малко над мисълта и помисл колко пъти някой ненужни ни неща от ежедневието, понякога са се оказвали нужни, но вече са изхвърлени :lol:
Stefan_62 - майстор
Ако не се използват за професионални цели, за домашни условия инструментите са си идеални /магазините са пълни с китайски боклуци, дето са и по-слаби и по-скъпи/. Дето се казва "нито ядат, нито пият" :lol:, веднъж ще ти се наложи да свършиш някоя работа и като нямаш нужният инструмент почваш да "чупиш пръсти" и да обикаляш по комшиите :lol:
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 255

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: