mitko64 написа:А за сабления трион- резнете тръба два цола и дайте отзиви.Какво имаш впредвид

mitko64 написа:А за сабления трион- резнете тръба два цола и дайте отзиви.Какво имаш впредвид
galin56 написа:"Най-необходими са ни ненужните неща. Оскар Уайлд." Прочетох го в подписа на Стефан сега.galin56 прочети го 100 пъти току виж си го разбрал
Не знам това Оскар Уайлд ли го е казал или някой друг, но по-голяма безсмислица и щуротия като сентенция не съм срещал скоро.
Stefan_62 написа:Резервиран съм ни това е. Ако се справяше без проблем защо правят и 1300, 1500W. Сигурно греша, но не ми се дават пари за нещо на което може да му се намери алтернатива и с наличния инструментариум.mitko64 написа:А за сабления трион- резнете тръба два цола и дайте отзиви.Какво имаш впредвид, предполагам, че и там може да се справи, но все пак това не е ъглошлайф
Въпреки, че при тези параметри "Макс. дълбочина на рязане: 160 мм в дърво, 8 мм в метал" би трябвало за я отреже без проблем, все пак стените на тръбата не са дебели повече от 8мм.
mitko64 написа:Е, има си специфични места, където този инструмент е незменим - ъгли, тесни места, кудето не може да влезе ъглошлайф или циркуляр. Аз например си го взех да режа с него голям размер тръби ППР - от ф40 нагоре е незаменим. Установих, че с ножа за дърво стават по-добри срязове, отколкото с ножа за метал.Stefan_62 написа:Резервиран съм ни това е. Ако се справяше без проблем защо правят и 1300, 1500W. Сигурно греша, но не ми се дават пари за нещо на което може да му се намери алтернатива и с наличния инструментариум.mitko64 написа:А за сабления трион- резнете тръба два цола и дайте отзиви.Какво имаш впредвид, предполагам, че и там може да се справи, но все пак това не е ъглошлайф
Въпреки, че при тези параметри "Макс. дълбочина на рязане: 160 мм в дърво, 8 мм в метал" би трябвало за я отреже без проблем, все пак стените на тръбата не са дебели повече от 8мм.
galin56 написа:Малко ОФФ Топик от мен, но не се сдържах.Ами щом името му е след сентенцията, явно той го е казал
"Най-необходими са ни ненужните неща. Оскар Уайлд." Прочетох го в подписа на Стефан сега.
Не знам това Оскар Уайлд ли го е казал или някой друг
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: