• 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 1144
Нека намерим най-тънките цени.
stan73 - майстор
Аз като ползвам такъв пистолет за горещ въздух, винаги преди изключване, включвам да поработи на най-слабата възможна степен, за да се охлади доколкото е възможно нагревателя. Така даже предният ми ментак (или Акита, или Агойома беше) изкара към 5 години, а този лидълският изглежда и звучи като по-добър.
comunikator - специалист
stan73 написа:
Аз като ползвам такъв пистолет за горещ въздух, винаги преди изключване, включвам да поработи на най-слабата възможна степен, за да се охлади доколкото е възможно нагревателя. Така даже предният ми ментак (или Акита, или Агойома беше) изкара към 5 години, а този лидълският изглежда и звучи като по-добър.
Е то по слабата е 300 градуса как ще се охлади.....? :?
Изключваш и оставаш да се охлади като "неработи".
ttt - специалист
nikolson написа:
Знаех си, че ключовете ще свършат. По-принцип тия оферти за един ден са най-изгодни. Осем ключа, шеснайсет размера за 12лв. ...няма прости хора. Сега ще чакам Михаля :axe:
Иначе пистолета го заприходих. Пише за непрекъснат режим, ще я видим тая работа.
Обади ли им се по телефона да ги питаш дали някъде имат още в наличност из магазините си? Сутринта минах да си взема и имаше от всеки от двата вида по 5-10 бройки и никой не се избиваше за тях. Обади им се и ако имат да ти ги пращат в няй близкия и удобен за теб магазин.
stiv1961 - майстор
И аз си заприходих пистолета за топъл въздух :) Не че сега ми трябва, но когато ми потрябва ще трябва да купувам китаец за поне 25 кинта :lol:
razli4en73 - специалист
Това с охлаждането на пистолета с 300 град.не бях се сещал :? ,полезна идея! :lol:
nikolson - майстор
[quote="ttt"]

Обади ли им се по телефона quote]
Обадих се, записаха ми телефона, казаха, че ще звъннат. Обаче си мисля, че ще изчакат "развитието" в другите магазини. Пистолета ще го натоваря още тази неделя. Мисля да го пробвам на макс, докато е в гаранция. Ако излезе "имане", това ще е една от най-добрите ми покупки. Обаче за ключовете ще се изям... Да не ида в 8:00, ми да се мотам до десет.
monster18 - специалист
Колеги сдобих се с ножиците добре изглеждат но ще ги тествам по нататък влязох специално за да си взема гаечните ключове тип лула но що да видя празен щанд обадих се и аз като колегата дано ме угрее утре като ми звъннат
stan73 - майстор
nikolson написа:
ttt написа:

Обади ли им се по телефона quote]
Обадих се, записаха ми телефона, казаха, че ще звъннат. Обаче си мисля, че ще изчакат "развитието" в другите магазини. Пистолета ще го натоваря още тази неделя. Мисля да го пробвам на макс, докато е в гаранция. Ако излезе "имане", това ще е една от най-добрите ми покупки. Обаче за ключовете ще се изям... Да не ида в 8:00, ми да се мотам до десет.
То ако нещо наистина ти трябва много от там е добре да отидеш в 7. Е аз в 7 не успях, но към 7.12 бях там и имаше от всичко още.
П.П. Ножиците за ламарина ще ми свършат добра работа за един покрив тия дни.
anabolicbeast - специалист
Да споделя и аз, взех пистолета и ножиците за право рязане, като от ножиците имаше по 2 бр. от модел, от пищаците имаше доста, а от ключовете само гаечните(класическите) бяха останали 1бр. и това към 9:15(конкретния лидъл отваря в 7)! До сега такава активност в тоя лидъл не бях виждал... :shock: Доволен съм и от двете покупки и то доста! Ножиците ги тествах - освен това което каза колегата, режат и човешки косъм, но ги подбрах повечко понеже другата бройка имаше разстояние между челюстите в затворено положение. :drinkers:
dpp - специалист
Аз си зех лулите предния път и съм доста доволен! Обаче нямах време днес да мина за ключовете, за съжаление - изглеждат хубаиви. Не че не ги имам всички и някак леко даже се радвам , че сестих 12лв ама знам ли.. :?
:axe:
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 1144

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: