• 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 70
Нека намерим най-тънките цени.
Гост - специалист
Четвъртък, 23-ти март. Има го в брошурата
http://broshura.lidl.bg/fd415e4a-6ef4-4 ... html5.html
Аз със сигурност ще го взема, щото ми е интересно що за стока е. Пък- ако не ми хареса- ще го върна.
resistbody - майстор
Имайте предвид, че телта е 5+ пъти по-скъпа. 5кг 0.8мм вчера я взех 19.20лв, а едно кило тръбофлюсова от същия магазин е 27лв. на първите 5кг си избил редуцира(50-80лв) на вторите 5кг и бутилката.
valyodalgia - напреднал
Здравейте, взех си електрическото ренде и когато се опитам да развия кръглата тръба за изхвърляне на стърготините и да я преместя съответно от другата страна НЕ СЕ ПОЛУЧАВА. Видях че има положение отключено и съответно за заключено но въпреки че положих голямо усилие не помръдва. Има ли някакъв пиниз или аз бъркам нещо?
wscientist - специалист
valyodalgia написа:
Здравейте, взех си електрическото ренде и когато се опитам да развия кръглата тръба за изхвърляне на стърготините и да я преместя съответно от другата страна НЕ СЕ ПОЛУЧАВА. Видях че има положение отключено и съответно за заключено но въпреки че положих голямо усилие не помръдва. Има ли някакъв пиниз или аз бъркам нещо?
Малко повече сила трябва. И аз трудно я завъртях. Може да пъхнеш маркуча на прахосмукачката и да го използваш за по-добър захват.
valyodalgia - напреднал
wscientist написа:

Малко повече сила трябва. И аз трудно я завъртях. Може да пъхнеш маркуча на прахосмукачката и да го използваш за по-добър захват.
Благодаря
wscientist - специалист
Ето и снимките, които обещах, за сравнение между оригиналната торбичка за PNTS 1300 C3 и UB9.
В общи линии UB9 няма дълбочина, както оригиналната торбичка. Въпреки това пасва добре на прахосмукачката.

Изображение Изображение Изображение

juslen - специалист
resistbody написа:
Имайте предвид, че телта е 5+ пъти по-скъпа. 5кг 0.8мм вчера я взех 19.20лв, а едно кило тръбофлюсова от същия магазин е 27лв. на първите 5кг си избил редуцира(50-80лв) на вторите 5кг и бутилката.
Интересни са ми възможностите на тази тръбофлюсова тел спрямо обикновената с газ. Някой може ли да направи съпоставка в резултатите между двете и приложението им? Питам понеже с колеги коментирахме въпросното телоподаващо на Parkside и един от тях не се изказа никак ласкаво за този тип тел. Не коментираме възможностите на апарата, а и едва ли някой би могъл, тъй като изглежда е нов дори на немския пазар (няма ревюта).
Гост - специалист
juslen написа:
Интересни са ми възможностите ...
И на мен са ми интересни възможностите, затова ще действам по следния начин:

Купувам --> тествам --> харесва ми --> радвам се на новата придобивка.
Купувам --> тествам --> не ми харесва --> връщам.
dimovdid - специалист
Колеги, търся или по-точно очаквам да се появи овощарската ножица за високи клони с въженцето. Някой, който я има нека да изкаже мнение.

http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... 0%BE%D0%BD
Дали ще излезе скоро?
prascho - майстор
Аз ползвах за лейландите телескопичната от 70лв пролетта й е добра. подрязах ги за нула време :).
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 70

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 3" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: