Нека намерим най-тънките цени.
djogobg - специалист
пет май 17, 2019 10:31 pmgrizan1980 написа:
пет май 17, 2019 7:49 pmgogyto написа:
пет май 17, 2019 7:44 pmradius написа:
Ами аз наживо го видях вчера в Т-ще. Да не е нещо изостанало...
Най-вероятно е така.
Може би е от около месец..... бяха го пуснали в някаква градинска седмица ..... първоначално му се чудех че имам електрическа коса Бош , ама викам туй между доматите за по бързо ...... Пробвах го и на по дебели бурени чудесно се справя. Само колегата да каже каква тел ползва и как я връзва ,ще ми е интересно да открадна идеята .... Благодаря....
телта е една неръждавейка, останала от на дядо ми асмата още. Около 0.25 - 0.5мм ѝ е дебелината, нямам шублер толкова точен. дължината ѝ я избирам по радиуса на пластмасовата четвъртинка кръг на гарда. Завързването е най-обикновено намотаване около пъпката за закрепване веднъж и около себе си, поне 4 намотки, като гледам да намотавам късия край около режещия, а не обратното, защото центробежната сила изпъва режещия край и бързо се размотава, ако е бил усукан.
cat - специалист
В страни от темата . Колеги не поставяйте тел на тримерите че стават скатлъци , може да се ударите лошо или да повредите машината . Ако толкова не ви харесват пласмасовите перца подменете ги с най дебелата корда която е за мощни храсторези .
grizan1980 - специалист
съб май 18, 2019 7:06 amcat написа:
В страни от темата . Колеги не поставяйте тел на тримерите че стават скатлъци , може да се ударите лошо или да повредите машината . Ако толкова не ви харесват пласмасовите перца подменете ги с най дебелата корда която е за мощни храсторези .
Вчера докато се размотавах из практикер видях че продават такива пера (мисля 2,50 или 4,50), за раидер тример, после се загледах и на ейнхел са същите ...... Тия да не ги правят в един китайски завод и само да сменят конструкцията на батерията и начина на зареждането и.....
cholev - майстор
пет май 17, 2019 9:59 pmjekasus написа:
Аз се заглеждам за малкия аку ъглошлайф от събота, като гледам зарядното, сякаш пасва на фенера и по-стария 12В винтоверт.
За дребни работи интересна машинка, ..
Днес жената вика: - Този матрак го нарежи надълго по 25сантима от двете страни и средата колкото остане. Погледнах скептично, разгледах де що инструмент има и накрая свърших работа. С въпросното шлайфче 12в разрязах по очертаната линия дамаска и част от дунапрена пълнеж и след това довърших с сабления трион с дългия диск дърво. (май с този за метал щеше да е по лесно). Заслужава си машинката
agj - майстор
Някак си не мога да намеря приложение на АКУ ъглошлайф в домашната работилница. И не само ъглошлайф! Акумулаторните инструменти за мен нямат смисъл и приложение в бита. Единственото акумулаторно което ползвам е малкия винтоверт с фенера в дръжката.
jekasus - майстор
cholev написа:
въпросното шлайфче 12в
Основния въпрос - дали батерията пасва на винтоверт и фенерчето?
Chefo77 - майстор
нед май 19, 2019 11:59 amgrizan1980 написа:

Вчера докато се размотавах из практикер видях че продават такива пера (мисля 2,50 или 4,50), за раидер тример, после се загледах и на ейнхел са същите ...... Тия да не ги правят в един китайски завод и само да сменят конструкцията на батерията и начина на зареждането и.....
Ти гледай как ще си изненадан като видиш на Бош какви са перата :lol: :lol: :lol:
cholev - майстор
нед май 19, 2019 3:00 pmjekasus написа:
cholev написа:
въпросното шлайфче 12в
Основния въпрос - дали батерията пасва на винтоверт и фенерчето?
На винтоверт, зеге 12в пасва. Фенерчето го нямам
agj - майстор
Това което ползвам, май се води - отверка! Фенерчето е вградено в дръжката.
cholev - майстор
Е това фенерче е малко по различно. А да и отверките са до 4.2в ; след това винтовертите и след 20в (18) бормашините

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 6" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: