Нека намерим най-тънките цени.
mitko64 - майстор
Toчно за маса го мисля 205СЕ. То ЕДИ ми препоръча от продавалника, един продаваше(още предлага) зелените Worx-ове, изгодно, ама това ако се повреди, де ще му търся части и сервиз. Бормашинката в понеделник, Овча купел2 имаше много.
EDI - майстор
WORX ги продават НОВОМЕТ, предполагам, че осигуряват и извънгаранционен сервиз.Ама СПАРКИ от към части е по-добре ми се струва, по-евтини са и се намират навсякъде.
mitko64 - майстор
EDI написа:
WORX ги продават НОВОМЕТ, предполагам, че осигуряват и извънгаранционен сервиз.Ама СПАРКИ от към части е по-добре ми се струва, по-евтини са и се намират навсякъде.
На B.Botev ot оlx- са,дето ми го препоръча лятото, цените са супер, но предполагам няма гаранция.
EDI - майстор
Предполагам, че нямат.С гаранция същите машини при НОВОМЕТ са със 100 и нещо лева отгоре.
anabolicbeast - специалист
Благодаря за компетентните отговори! На 99% бях взел стегите и фрезата - сега май-станаха 100. :-D
На Worx инструментите гледах, че в един сайт е продаваха нови с и без гаранция, като сумата за един и същи инструмент беше различна.
zaza14 - специалист
дългоочакваната оберфреза иде..... :mrgreen:
stan73 - майстор
Някой има ли идея чие производство ще е оберфрезата - Компернасс или Гризли ?
mitko64 - майстор
Kompernass.
stan73 - майстор
Жалко, но може би пак ще я взема, трябва първо да я видя (повече си падам по инструментите от Гризли) ...
mitko64 - майстор
Aз имам усещането, че няма да има много време за оглед на място. Грабвам два броя и ще оглеждам в къщи. Ако не ми изнася на мене или на братчеда, ще ги връщаме.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: