Нека намерим най-тънките цени.
пишман_майстор - майстор
Сега погледнах предложенията. Интересна работа се получава. Имам винтоверт от последния път кога предлагаха 12 волтови. Означението му е същото като сега предлагания ( следващата седмица четвъртък ) , има видими разлики , но незначителни, повечето козметични, 1-ва / 2-ра превключвател , друг цвят на врътката превключваща моментите на затягане и т.н., но явно батерията му не е същата като на моя. Предполагам не ще влезе и тая новата 4 ач ( на моя ) . Има доп. шлиц , отделно и другият шлиц е на различно място при мен.
Моят е този https://www.lidl.de/de/parkside-akku-bo ... c2/p294678
а сегашният със същото обозначение : https://www.lidl.de/de/parkside-akku-bo ... c2/p299426
Chefo77 - майстор
Днес си взех за обектите те това уредче, моделът с вилица, лъжица и сие. На пръв прочит е много удобно за употреба. Баща ми имаше навремето нещо подобно, но това изглежда доста по-интелигентно изработено.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
нед май 26, 2019 8:32 pmChefo77 написа:
Днес си взех за обектите те това уредче, моделът с вилица, лъжица и сие. На пръв прочит е много удобно за употреба. Баща ми имаше навремето нещо подобно, но това изглежда доста по-интелигентно изработено.
Яко :-) Като деца, по екскурзиите все си мерехме еднаквите ножки с виличка :-) :-)
fbr - майстор
Баф тоа Лидл, бетер селски панаир.
Andri01 - майстор
Яко :-) Като деца, по екскурзиите все си мерехме еднаквите ножки с виличка :-) :-)
[/quote]
Ебгене женски работи...ножките си мерили! Ние"мъжовете" си мерихме П...атрондашите с водка!! :)
kozl - майстор
А п са лидясяхме по тея мадули разни и почнааме да си мериме батареите :? :-D
gibson58 - специалист
Някой зане ли ЛИДЛ кога ще пускат инструменти пак ?
lov - майстор
В събота :lol:
agj - майстор
В събота елктрически .В четвъртък отново акумулаторни !!Омръзнаха ми вече!Не знам що си мислят че акумулаторния инструмент е най подходящия за хоби уботреба ?!
lov - майстор
За там пък най малко не е оправдан. Щото батерията така или иначе си старее без значение дали се ползва редовно или не.

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 6" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: