Нека намерим най-тънките цени.
cholev - майстор
пон май 27, 2019 8:32 pmagj написа:
В събота елктрически .В четвъртък отново акумулаторни !!Омръзнаха ми вече!Не знам що си мислят че акумулаторния инструмент е най подходящия за хоби уботреба ?!
Ами щото е хоби: домашен майстор. Аз като имам 10 винтоверта има ли връзка с логика- не- е те това е хоби. Кефи ме да ги имам :razz:
3.6в чупещ се (ейнхеловския парксайд) (ветеран 2011г)
4.2 рапидфайера
4.2 с кондензатора (е това гоулема издънка)
12в пабс
12в гризли
16в
18в ударния
20в пабс преходната серия
20в перфоратора (жалко не е Х20)
Я 9 били :-D (ама 2 подарих :-D )
iliya_i - майстор
пон май 27, 2019 8:32 pmagj написа:
Не знам що си мислят че акумулаторния инструмент е най подходящия за хоби уботреба ?!
Щото четат във форума мненията на Cholev, дето има 10 винтоверта, 5 аку шлайфа, още толкова кабелни и т.н.
Всяка година ползва по веднъж всеки.
Той човека просто колекционер, ама всички ще се водят само по него. :-D
cholev - майстор
пон май 27, 2019 9:38 pmiliya_i написа:
..
Щото четат във форума мненията на Cholev, дето има 10 винтоверта, 5 аку шлайфа, още толкова кабелни и т.н.
Да не преувеличаваме. :shock: Само 9 винтоверта/бормашини (акумулаторни) и 2 аку шлайфа( Х20 и 12в). (чакам 20в перформънса който върнах поради дефект). А кабелни шлайфа само 2- 125 и 230 :razz: :lol:

да бе два -а правия шлайф :roll:
iliya_i - майстор
пон май 27, 2019 9:49 pmcholev написа:
..
Да не преувеличаваме. :shock: Само 9 винтоверта/бормашини (акумулаторни) и 2 аку шлайфа( Х20 и 12в). (чакам 20в перформънса който върнах поради дефект). А кабелни шлайфа само 2- 125 и 230 :razz: :lol:

Абе те профитата имат по 2 - 3 инструмента от вид, ама ги ползват всеки ден и бройката при тях е, за да не сменят накрайниците. Твоето си е чисто колекционерство :wink: .
agj - майстор
пон май 27, 2019 9:49 pmcholev написа:
..

Голяма колекция! Вероятно щото в гаража нямаш ток! :-D
cholev - майстор
пон май 27, 2019 9:58 pmiliya_i написа:
..
Абе те профитата имат по 2 - 3 инструмента от вид, ама ги ползват всеки ден и бройката при тях е, за да не сменят накрайниците. Твоето си е чисто колекционерство :wink: .
по скоро хоби:
цитат:
Хоби е вид развлечение, занимание и увлечение, практикувано през свободното време. Хобитата на хората са много разнообразни в зависимост от техните интереси и умения. Хобито се различава от професионалната работа по това, че то в повечето случаи не носи парични облаги и се практикува доброволно в удобно време. Но не са малко случаите в които една и съща дейност се извършва от някои като хоби, а от други като професия.
Последна промяна от cholev на пон май 27, 2019 10:23 pm, променено общо 1 път.
cholev - майстор
пон май 27, 2019 10:03 pmagj написа:
..
В работилницата имам. И да, некои уреди си искат жица- например перфоратор. Ама да завиваш винтове с винтоверт на жица требва да си член на садо-мазо групата :lol:
Chefo77 - майстор
И що перфоратора да иска жица задължително?
Моят перфоратор не иска жица и не отстъпва на жичните по нищо.
Между другото, с колегата с два винтоверта и два импакта на по 10.8 волта, направихме стотици квадрати декинг на двойна скара. Можехме и само с по един от вид, ама два верта пробиват/фрезенговат по-добре отколкото един със смени. Същото важИ и за импактите - единия с PH2, другият - с Torx...
Ама пък като те влече, събирай :)
agj - майстор
пон май 27, 2019 10:21 pmcholev написа:
пон май 27, 2019 10:03 pmagj написа:
..
В работилницата имам. И да, некои уреди си искат жица- например перфоратор. Ама да завиваш винтове с винтоверт на жица требва да си член на садо-мазо групата :lol:
Само да ми кажеш от какъв зор са ти 2 АКУ шлайфа.. щото аз и за хоби и професионално си ползвам жични-класика....
jekasus - майстор
Chefo77 написа:
И що перфоратора да иска жица задължително?
Щото няма аку перф на парксайд :-D
Chefo77 написа:
и не отстъпва на жичните по нищо.
Предполагам Бош 18В, 1.7 дж - недей, знам ги.
Chefo77 написа:
Можехме и само с по един от вид,
Те, тук за хоби говорят - един винтоверт стига за това, ония със жица на Скил не препоръчвам - боклук изцяло/ счупен на склада в мазата/, само дето съм дал пари за него, прост Райдър още е жив, ама вече отдавна втора резерва...

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 6" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: