Нека намерим най-тънките цени.
aiako - специалист
Има ли прилика или няма разлика ?

http://www.whiterosetools.com/Metabo-603445

:partyman:
nanobanano - специалист
Има голяма разлика в цената :)
stan73 - майстор
Подобно на разликите в цените на прахосмукачките Гризли, произвеждани за Лидл (Парксайд) и Метабо, съответно:

~ 111->300 лева
~ 150->400 лева

(аз нямам нищо против де... ;) )
пишман_майстор - майстор
stan73 написа:
пишман_майстор написа:
....
А за малкия лидълски шлайф - купих го последния път ,...
http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... 20125%20A1

Ползва ли го вече, че си чакам инфото с нетърпение ? :)
Аз навън скоро няма да излизам, но приятел ще ходи до Холандия, може да погледне там за шлайфчето да ми го вземе...
Засега държи фронта :) не знам как ще е , ако режа цигли и др. такива .Дали няма се "затлачи" нещо :-D ( от пепел да му "блокира" копчето да речем) И друго , ако и реглажа на оборотите бяха константни ...като него нямаше да има :-D е то за тая цена...остана да има и конст.електроника :)
ZMeyGorianin - майстор
Взимаш от жената някой чорапогащник, режеш му крачола според дължинатана уреда и го нанизваш върхи корпуса от към кабела. Няма да ти спре всичкия прахоляк, но предпазва все нещо и не затруднява охлаждането!
stan73 - майстор
пишман_майстор написа:
stan73 написа:
пишман_майстор написа:
....
А за малкия лидълски шлайф - купих го последния път ,...
http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... 20125%20A1

Ползва ли го вече, че си чакам инфото с нетърпение ? :)
Аз навън скоро няма да излизам, но приятел ще ходи до Холандия, може да погледне там за шлайфчето да ми го вземе...
Засега държи фронта :) не знам как ще е , ако режа цигли и др. такива .Дали няма се "затлачи" нещо :-D ( от пепел да му "блокира" копчето да речем) И друго , ако и реглажа на оборотите бяха константни ...като него нямаше да има :-D е то за тая цена...остана да има и конст.електроника :)
Мерси за инфото ! :)
Аз за тези пари и не съм се надявал на константна електроника, но и така ме устройва. В Баумакс обаче видях подобен като параметри ДиУолт с по-сериозна електроника и прахозащитен, но цената беше над 300 и нещо лева... Прекалено ми е скъпо това, но лидълският ме устройва като цена и възможности. Иначе до днес е имало на промо в Практикер ъглошлайф Бъджет 125 мм, 900 вата само за 35 лева, но за съжаление без регулация, иначе щях да го грабна...
ferrari4456 - специалист
Някой може ли да ми даде цялата характеристика на винтоверта.
Видяхте ли цената 119лв?
Преди не беше ли към 88лв?
mitko64 - майстор
Вземи си едно Спарки с константна електроника и нямаш никакви грижи, евентуално лагери само. Не се притесняваш за прах и прочие. Имам М 1200Е, и голямо куче излезе но е към 170лв. По- слабите модели май са по- евтини. Сега май Devimax имат на промоция, но май гаранцията не със същите условия.
Последна промяна от mitko64 на пон ное 04, 2013 8:58 am, променено общо 1 път.
mitko64 - майстор
ferrari4456 написа:
Някой може ли да ми даде цялата характеристика на винтоверта.
Видяхте ли цената 119лв?
Преди не беше ли към 88лв?
Беше 88лв. но на разпродажба, пролетта.Голяма борба падна да се вредя. Сегашният има разлики(1,3 Ah. вместо 1,5), друг патронник( май не е Рьом вече) и зарядното е друго.
пишман_майстор - майстор
В онлaйн сайта на Лидл.де ги има все още и двата - "стария" и "новия" на почти 70 ойро парчето.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: