Нека намерим най-тънките цени.
king82 - специалист
Някакви впечатления за стегите?
griffin - майстор
Бях писал по горе стягите са добре еле пък за тая цена :). Имам няколко комплекта като само една успях да и скърша дръжката.
kr1100 - майстор
stan73 написа:
iivanov написа:
Тия лидълските да не са по-убави. :-D
"Немски център" на центъра . 5,90. Имаше и битове с държач 32 части за 9,20.
Звучи добре. Ако съм разбрал правилно това е под "Мусала", до "Вечната дупка", или ? (и аз не съм виждал такъв профил)
:? :? я малко по-подробно :yawinkle:
comunikator - специалист
Струва ли си парите тая фрезичка или не?
Не намерих сериозни отзиви?
А стегите си струват!!!
EDI - майстор
Нa хaртия си струвa.Сериозни отзиви може дa дaде сaмо ползвaтел, a тaкивa мaй нямa.
teon - специалист
...отзиви евентуално от чужди форуми...тук я пускат сефте...и аз ще рискувам,че ми трябва за една врата...то като погледнеш само фрезерите са 15-20лв сигурно...аз от тея пласмасарии(стягите) не съм много очарован...не точно от Лидълските, ма предполагам, че всички са по един терк правени в Чайна...имах едни от Метро(малки и големи)- на една от големите вътре при стягане се скърши нещо,че после дялах от дърво 'чарк заместител' и стана по-здрава от оригинал...
griffin - майстор
Точно лидълските са по здрави от китайско китайските :), имам такива които се разпаднаха при първия напън и съм земал и от две серии на лидъл за това казвам че си струват парите. Естествено не може да очакваш че ще истискаш вода от камък с тях :).
prascho - майстор
Струват ли си светодиодните тройни лампи, които пуснаха от днес за 30 лв. Достатъчно добре ли светят? Ако изгорят могат ли да се подменят? Не съм ползвал LED осветление до сега....
teon - специалист
griffin написа:
Точно лидълските са по здрави
...ти ся друга работа нямаш ли? току виж че съм заприходил и тях :lol:
prascho - майстор
Абе в четвъртък няма съм в София. Ако се купи инструмент например в Кубрат, мога ли да го върна в София?

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: