Нека намерим най-тънките цени.
anabolicbeast - специалист
prascho написа:
Абе в четвъртък няма съм в София. Ако се купи инструмент например в Кубрат, мога ли да го върна в София?
Може да върнеш/замениш всичко и навсякъде! Неведнъж съм го правил. Последно ми се случи с графитната смазка на спрей, купих я от Севлиево, но като се прибрах в Търново и отворих капачката, видях че няма разпръсквач. Последва замяна в Търново. Връщал съм големия шлайф купен от София в Търново.
fbr - майстор
Абе как така купувате инструмент, който евентуално ще Ви потрябва. Винаги ми е била трудна тая работа. Виж, като ми затрябва нещо, може повече да дам, но не се спирам. И затова тая дейност на Лидъл не ми допада особено.
themask - специалист
Някой да изкаже мнение за прахосмукачката, която ще пускат в лидл в четвъртък (22.01)? Пускана ли е преди, има ли ползватели? :)
prascho - майстор
По принцип има две основни правила, които чат пат ме вдъхновяват:

1. Независимо дали говорим за инструмент или друга стока; Тази стока се купува когато е на промоция или изгодна, а не когато ти трябва. Проучвайки пазара може да подбереш добро предложение спрямо качество/цена. Отивайки в Лидл с нагласата да погледнеш за стопер, но виждайки памучен килим с размери от 3м2-та на цена 39 лв имаш достатъчно време да огледаш стоките и да вземеш това, което смяташ, че в краткосрочен план ще влезе в употреба. Стоперът може и да не вземеш. Когато обаче си на зор отиваш в първия магазин и взимаш първият продукт независимо от цената, който ти подаде продавача. Този продукт е възможно само да закърпи положението за X време, може и да е качествен. Но ти бързаш и за качеството не мислиш. Единственото нещо в този момент пред очите ти е жената, която ти топи нервите.

2. Човек, когато живее в къща всичко рано или късно влиза в употреба.
pachosz - специалист
prascho написа:
Струват ли си светодиодните тройни лампи, които пуснаха от днес за 30 лв. Достатъчно добре ли светят? Ако изгорят могат ли да се подменят? Не съм ползвал LED осветление до сега....
За тия дето са 3 бройки в една опаковка ли става реч? Аз в Лидъл не съм ги виждал, ама такива си купих от Метро, бяха 3 лампи за 21 лв. мисля. Светят си съвсем прилично за 5 ватови, такива бяха, Е14, имаше и Е27 пак 3 бр. на тая цена.
Аз почти всичко вече смених с ЛЕД, много готино светят и веднага на МАХ, не като енергоспестяващите.
prascho - майстор
Лампите от 8-ма страница в брошурата.
pachosz - специалист
Аха, това е аплик с 3 лампи, за него не знам :? Тия са по-малко ватове, може и да са по-слабички, зависи какво очакваш от тях.
Фитилчо - майстор
prascho написа:
По принцип има две основни правила, които чат пат ме вдъхновяват:

1. Независимо дали говорим за инструмент или друга стока; Тази стока се купува когато е на промоция или изгодна, а не когато ти трябва. Проучвайки пазара може да подбереш добро предложение спрямо качество/цена. Отивайки в Лидл с нагласата да погледнеш за стопер, но виждайки памучен килим с размери от 3м2-та на цена 39 лв имаш достатъчно време да огледаш стоките и да вземеш това, което смяташ, че в краткосрочен план ще влезе в употреба. Стоперът може и да не вземеш. Когато обаче си на зор отиваш в първия магазин и взимаш първият продукт независимо от цената, който ти подаде продавача. Този продукт е възможно само да закърпи положението за X време, може и да е качествен. Но ти бързаш и за качеството не мислиш. Единственото нещо в този момент пред очите ти е жената, която ти топи нервите.

2. Човек, когато живее в къща всичко рано или късно влиза в употреба.

ТОЧНО !!! :prayer:
profesionalist_wood - майстор
Не ми се мисли какво ще стане на 22-ри :lol: Ще има бой и изкъртени зъби :-D :stock1:
prascho - майстор
Да си призна изпитвам леки колебания за алуминиева количка на 22.01. Компактно се сгъва за пренасяне в кола, изглежда с добра товароносимост. Преодолява ли /качва ли/ стъпала на стълбище?

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: