prascho написа:Абе в четвъртък няма съм в София. Ако се купи инструмент например в Кубрат, мога ли да го върна в София?Може да върнеш/замениш всичко и навсякъде! Неведнъж съм го правил. Последно ми се случи с графитната смазка на спрей, купих я от Севлиево, но като се прибрах в Търново и отворих капачката, видях че няма разпръсквач. Последва замяна в Търново. Връщал съм големия шлайф купен от София в Търново.
Нека намерим най-тънките цени.
anabolicbeast
- специалист
11433 мнения в "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2"
fbr
- майстор
prascho
- майстор
По принцип има две основни правила, които чат пат ме вдъхновяват:
1. Независимо дали говорим за инструмент или друга стока; Тази стока се купува когато е на промоция или изгодна, а не когато ти трябва. Проучвайки пазара може да подбереш добро предложение спрямо качество/цена. Отивайки в Лидл с нагласата да погледнеш за стопер, но виждайки памучен килим с размери от 3м2-та на цена 39 лв имаш достатъчно време да огледаш стоките и да вземеш това, което смяташ, че в краткосрочен план ще влезе в употреба. Стоперът може и да не вземеш. Когато обаче си на зор отиваш в първия магазин и взимаш първият продукт независимо от цената, който ти подаде продавача. Този продукт е възможно само да закърпи положението за X време, може и да е качествен. Но ти бързаш и за качеството не мислиш. Единственото нещо в този момент пред очите ти е жената, която ти топи нервите.
2. Човек, когато живее в къща всичко рано или късно влиза в употреба.
1. Независимо дали говорим за инструмент или друга стока; Тази стока се купува когато е на промоция или изгодна, а не когато ти трябва. Проучвайки пазара може да подбереш добро предложение спрямо качество/цена. Отивайки в Лидл с нагласата да погледнеш за стопер, но виждайки памучен килим с размери от 3м2-та на цена 39 лв имаш достатъчно време да огледаш стоките и да вземеш това, което смяташ, че в краткосрочен план ще влезе в употреба. Стоперът може и да не вземеш. Когато обаче си на зор отиваш в първия магазин и взимаш първият продукт независимо от цената, който ти подаде продавача. Този продукт е възможно само да закърпи положението за X време, може и да е качествен. Но ти бързаш и за качеството не мислиш. Единственото нещо в този момент пред очите ти е жената, която ти топи нервите.
pachosz
- специалист
prascho написа:Струват ли си светодиодните тройни лампи, които пуснаха от днес за 30 лв. Достатъчно добре ли светят? Ако изгорят могат ли да се подменят? Не съм ползвал LED осветление до сега....За тия дето са 3 бройки в една опаковка ли става реч? Аз в Лидъл не съм ги виждал, ама такива си купих от Метро, бяха 3 лампи за 21 лв. мисля. Светят си съвсем прилично за 5 ватови, такива бяха, Е14, имаше и Е27 пак 3 бр. на тая цена.
Аз почти всичко вече смених с ЛЕД, много готино светят и веднага на МАХ, не като енергоспестяващите.
prascho
- майстор
Фитилчо
- майстор
prascho написа:По принцип има две основни правила, които чат пат ме вдъхновяват:
ТОЧНО !!!

profesionalist_wood
- майстор
Не ми се мисли какво ще стане на 22-ри
Ще има бой и изкъртени зъби

prascho
- майстор
Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература