Нека намерим най-тънките цени.
dpp - специалист
Момчета. ( и момичета ако има:) )Някъде знаете ли дали се намират от такерите - електрическите. И въобще който е купил може ли да даде мнение читави ли са как са. Не можах да се вредя аз. Другото което ме притесни ,че са малко по-тесни скобите им на Парксайда - обаче знам че пневматичните са май такива - по тесни...дали са същите? Пироните им са дълги което е добре ..
Chefo77 - майстор
0800 14141

Звъниш, питаш. РЕТ 25А1 е модела.
Колкото до това дали е добър - не е лош за 44 лева, ако мога така да го кажа. Иначе е груб, подскача и малко му халтави патрондаша, невинаги притиска скобите както трябва.
dpp - специалист
Chefo77 написа:
0800 14141

Колкото до това дали е добър - не е лош за 44 лева, ако мога така да го кажа. Иначе е груб, подскача и малко му халтави патрондаша, невинаги притиска скобите както трябва.
Chefo77, да звънна и да питам дали го има някъде из магазините ли ? После го доставят или как не те разбрах... :?
stan73 - майстор
Някой беше питал по-горе - от боркороните днес имаше не само от червените за дърво и пластмаса, а и с посипка, за плочки. Винтоверти видях само 4 на брой, а десетина минути след това бяха 2 (това към 7.30 ч.). Битовете изглеждаха доста добре, а длетата бяха от любимата ми марка Абрахам Дитрихц (накратко трябваше да ме изкарват с ритници от там... :) ).
Последна промяна от stan73 на чет ное 07, 2013 9:02 pm, променено общо 1 път.
profesionalist_wood - майстор
някой да знае къде има длета и комплектите битове? Купих само единия комплект щото всичко свършило
mitko64 - майстор
В Монтана около 15ч. имаше 5-6 комплекта длета( на визия са супер). Битове- никс. Олекнах ок. 25 кинта за карбидните боркорони и за длетата не остана лимит.
Последна промяна от mitko64 на чет ное 07, 2013 7:32 pm, променено общо 3 пъти.
profesionalist_wood - майстор
За София става въпрос.... :)
Chefo77 - майстор
dpp написа:
Chefo77 написа:
0800 14141

Chefo77, да звънна и да питам дали го има някъде из магазините ли ? После го доставят или как не те разбрах... :?
Да, това е телефонът им за клиенти. Звъниш и питаш - този такер има ли го някъде и може ли да ми бъде изпратен в Лидл Тутракан, например. Съмнява ме да го има, защото когато купувах моя го намерих в третия Лидл във Варна, исках още един за колегата, но ми отговориха, че го няма вече никъде. Но не пречи да звъннеш.
Профи, същото важи и за твоите въпроси :)
griffin - майстор
Ел. такери скачат моя издържа около 6 месеца и му се счупи пластината отпред. Сравнен с други 2 ел такера които имам е мноого по добре. Скобите и пироните от него стават и за пневматиката няма проблем. При мен може би съм затегнал малко повече челната пластина че си играх и много съжалявах като се счупи.
nikolson - майстор
Така-а-а, длетата са заприходени. Теоретично трябва да са добри.
https://www.meister-werkzeuge.de/magent ... 22008.html
Дръжка от ясен, острие хром-ванадиева стомана. На практика ще ги пробвам в неделя. Щях да съм по-доволен, ако вместо 24мм имаше 6мм, щото имам 25 и 30, но иначе тези като изработка са доста солидни. А и имам ел.ренде Майстер-веркцойг, много качаствена машина. И гледам, седалището е във Вупертал, а там са Ремшайд и Солинген, та :? , ако случано..., нали.
Ще видим. Махнах гипса, тъй че ще пробвам и пиша. :wink:

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: