Нека намерим най-тънките цени.
ferrari4456 - специалист
Само не разбрах какъв въртящ момент вдига?Не е зле да направите един тест с бургия 10-ка за дърво в 2см дъска да видиме колко дупки ще направи.
mitko64 - майстор
teon написа:
...някой виждал ли е да се предлага оберфреза с марка Parkside...
На живо не съм виждал, но иначе имат- Parkside POF 1300.Скоро пускаха в Германия една малка челна фрезичка за моделиране, фреза с дизайн на зеге PSFS 250A1.
Последна промяна от mitko64 на съб ное 09, 2013 6:01 pm, променено общо 1 път.
stan73 - майстор
ferrari4456 написа:
Само не разбрах какъв въртящ момент вдига?Не е зле да направите един тест с бургия 10-ка за дърво в 2см дъска да видиме колко дупки ще направи.
По документи въртящият момент и на двете версии на винтоверта е 35 нютона. Доста по назад бях направил и качил тук миниревю за моя, ако представлява интерес - потърси го, не мога да отделя няколко часа да пиша ново.
razli4en73 - специалист
stan73 написа:
Честито ! :)
Вероятно е много готин, аз имам предната версия (който е почти същият) и съм много доволен.
Кой е производителят на патронника на твоят, какво пише на него ?
"SAN OU'' ПОНЕ ТАКА ГО ПРОЧЕТОХ
stan73 - майстор
Явно оригинален китайски патронник...
Ето го и сайта им:
http://en.sanouchuck.com/english/
Може и да не са лоши, но предпочитам патронниците на предната версия - Рьом.
razli4en73 - специалист
това което прочетох за фирмата е,че доста известни марки я ползват.А,някой поръчвал ли е батерия,каква цена е и изобщо инфо и мнения
mitko64 - майстор
За 1,5 Ah, струва 25 евро в сайта на kompernass, но май доставят само за белите държави. Обмислям покупка от Германия. Само къде няма място в куфара за втора батерия. Иначе за 10.8 волтовите продават и у нас за 35 лв.
BAlexandrov - специалист
Я кажете за прахосмукачката - Dirt Devil от 11-ти. Дали ще си струва за обикновена домашна прахосмукачка... Филтри има ли такива?
http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-AB63C997 ... ail&id=972
profesionalist_wood - майстор
Никъде няма длета или битове....да знаете във лидъла в Захарна Фабрика има 1 водоструйка!
То стана като по времето на соца-,,То бива бива нямане,ама чак пък толкова...,,
colyo - специалист
Длета имаше днес в славейковския Лидъл в Бургас. Нямам какво да "длетирам" сега и не съм ги пробвал.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: