Ако не ви цапардоса някоя бабичка с бастуна или с чантата по главите ви 

koveslav написа:1400W са изразходвана мощност от мрежата. 160mbar са силата на всмукване.1bar=1 атмосфера,следователно прахосмукачката би трябвало да създава вакуум 0.16 атмосфери,а по-мощната 0.19.Разликата във вакуума на двете машини е около 20%.Лошото е,че за повечето модели на пазара се споменават само ватовете и сравнението с популярните машини е трудно-не знаем техните параметри.Вакуума при тези машини не зависи само от мощността на мотора,а и от ефективност на турбини,съпротивление на филтърните системи и т.н.Най-коректната и важна стойност е точно стойността на вакуума,според мен,но мисля,че умишлено рядко се споменава.Аз доколкото помня едно време, когато съм купувал прахосмукачка, даваха мощност на мотора във ватове и смукателна мощност пак във ватове.
atanasov2004 написа:Привет! И аз съм така - инструменти чужди не вземам, мои много мразя да давам. Щото съм чупил чуждо и са ми прецаквали електрожена познати.
Предпочитам да си купяИ сега да попитам тука колеги- Възможно ли е да си платя в Лидъл, някакви инструменти с ваучери за храна например, не алкохол или цигари, а инструменти
Щото в Кауфланд - може, купувал съм ел.котлон с ваучери. Ей, от залъка си отделяме вече
![]()
![]()
radius написа:Сдух мори народаТо и аз предпочитам да ходя до тях, защото магазините са един до друг. Не са ми наблизо, но така или иначе в моят квартал няма читави магазини.![]()
Мерси Еди, а иначе може да купя хубави банани от Кауфланд и като е свършил боя да ида в Лидъл - граничат си.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: