Нека намерим най-тънките цени.
profesionalist_wood - майстор
Ако не ви цапардоса някоя бабичка с бастуна или с чантата по главите ви :lol:
EDI - майстор
Забелязал съм, че при разни домашни машини пишат ватове, а при техническите машини подналягането.Моя ЛАВОР QUATTORDICI SE е 270 милибара и потока 70 литра в секунда, смуче като змей.
Радиуса ще обира гилзите след баталиите. :lol:
themask - специалист
koveslav написа:
1400W са изразходвана мощност от мрежата. 160mbar са силата на всмукване.1bar=1 атмосфера,следователно прахосмукачката би трябвало да създава вакуум 0.16 атмосфери,а по-мощната 0.19.Разликата във вакуума на двете машини е около 20%.Лошото е,че за повечето модели на пазара се споменават само ватовете и сравнението с популярните машини е трудно-не знаем техните параметри.Вакуума при тези машини не зависи само от мощността на мотора,а и от ефективност на турбини,съпротивление на филтърните системи и т.н.Най-коректната и важна стойност е точно стойността на вакуума,според мен,но мисля,че умишлено рядко се споменава.
Аз доколкото помня едно време, когато съм купувал прахосмукачка, даваха мощност на мотора във ватове и смукателна мощност пак във ватове.
Иначе ясно, че 1400W е мощността на мотора... което всъщност не е ли извън новите правила на EU?
Те вече са забранени,ама и не помня колко вата....поне имаше изискване да е 900 вата...
klomo - специалист
atanasov2004 написа:
Привет! И аз съм така - инструменти чужди не вземам, мои много мразя да давам. Щото съм чупил чуждо и са ми прецаквали електрожена познати.
Предпочитам да си купя :) И сега да попитам тука колеги- Възможно ли е да си платя в Лидъл, някакви инструменти с ваучери за храна например, не алкохол или цигари, а инструменти :? Щото в Кауфланд - може, купувал съм ел.котлон с ваучери. Ей, от залъка си отделяме вече :-D :-D :-D

Възможно ли е да се изпикая ,вместо да се изсе*а? :-D
stan73 - майстор
radius написа:
Сдух мори народа :lol:
Мерси Еди, а иначе може да купя хубави банани от Кауфланд и като е свършил боя да ида в Лидъл - граничат си.
То и аз предпочитам да ходя до тях, защото магазините са един до друг. Не са ми наблизо, но така или иначе в моят квартал няма читави магазини.
Обаче четвъртък сутринта мисля да се включа в "ирландският бой с маси" в Лидл. Ако дойдеш там, може и да се запознаем...
nikolson - майстор
stan73 написа:
Ако дойдеш там, може и да се запознаем...
Ха-ха, в битката за инструменти! И после да го полеете...
EDI - майстор
А, и още нещо, проверете да няма луфтове на ротора на машината, че ако има си е.ало мамата после. :partyman:
Обясни им нагледно как да си проверяват луфтовете....дали да хванат с ръце цангата и да я дърпат нагоре-надолу....или...
EDI - майстор
Ами първо хващаш ротора от към главата, после дърпаш на горе и на долу, после клатиш на ляво и на дясно. :-D Ако има луфт си личи. :-D Ако ви се намокрят ръцете, смазка е. :lol:

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: