Нека намерим най-тънките цени.
8180 - майстор
razli4en73 написа:
Защо изобщо пишеш в тези теми,пиши си там с Kumayovci и тем подобни "ПРОФИ"
Хайде да оставиш на мен тези преценки. Или... :?
Да, тук наистина си разли4ен - рядко се задържат такива.
stan73 - майстор
ZEDYCUS написа:
За битове ще си кажа без бой :lol: Взех вече втори комплект битове Макита преди време -горе долу 30бр с държач за 10 лв от Ники -Томика. За цената са идеални и за подаръци стават, първия комплект го подарих. Така че какво сте ги харесали тези за 15лв незнам :lol:
Може ли да ги снимаш - поотделно кутията с битовете и отделно 1, 2 бита в прилична резолюция и да качиш снимките тук (или поне линкове) ?
ZEDYCUS - майстор
Не мога, на вилата ги забравих. В малка кутийка със закачалка за колан са. Ето една снимка от нета намерена-
Изображение
razli4en73 - специалист
Извинение на ZEDYCUS за острия тон.Малко избързах,но четох такива изказвания за бакаля и инструментите,но явно не са твои.Иначе имам доста играчки от въпросните марки и смятам,че стават.(за ХОБИ РАБОТА ,разбира се)
8180 - майстор
:prost:
ZEDYCUS - майстор
:partyman: Ракията всичко оправя :-D
EDI - майстор
И винцето, и винцето. :partyman: Ти се загуби на вилата няколко дена, ама не казваш каква я свърши.
stan73 - майстор
Мой приятел си е купил битове брандирани като Мерокс от Баумакс за около 14 лева, доста бройки с мнооого идейна кутийка, но битовете изглеждат обикновени, не са щанцовани, като Лидълските.
Ето и няколко снимки:
Прикачен файл:
IMG_7279.jpg
IMG_7279.jpg (95.5 KиБ) Видяна 2506 пъти
Прикачен файл:
IMG_7278.jpg
Прикачен файл:
IMG_7277.jpg
професионал - специалист
Момчета, да знаете някъде из магазините да го има инхалатора? Когато го имаше хич не предполагах, че ще ми потрябва толкова скоро за синчето! :datz:
ferrari4456 - специалист
Заведи го около Сливнишка област (Гургулят, Гълъбовци и селата) води се ,че въздуха където бил най-чистия в Банкя първо минава през тези села после през полетата и хълмовете и после отива в Банкя или го заведете над Банкя нагоре събота или неделя на пикник или нещо такова и няма да има проблеми.Сина като беше малък, то не бяха топли води пуснати до дупка в банята, инхалатори, лекарства, абе ад...знам какво ти е... :|

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: