Нека намерим най-тънките цени.
ferrari4456 - специалист
Аз взимам клещите и метчиците.Прободния трион струва ли си?
stan73 - майстор
За клещите и резачките (бях писал преди доста време за тях) - ако са Абрахам Дидрихц - са брутално яки, тествал съм ги, а инструменталната стомана, която ползват се предполага, че е закалена до около 60 до 62 по Рокуел. Но имат и едни произведени от Овим - може и тях да ги бива, но за сега не съм ги тествал и не мога да дам лични впечатления. На гърба на опаковката, а и по самите инструменти пише кой е производителят.
Имам и едни Нипекс за около 60 лева, ADW клещите не им отстъпват по здравина, а поради огромната разлика в цената - тях смея да ги ползвам за какво ли не, докато за Нипекс-а някакси не ми дава сърце...
П.П. Между другото и карфурските поръчкови инструменти си ги бива...
Последна промяна от stan73 на чет ное 21, 2013 3:15 pm, променено общо 1 път.
ferrari4456 - специалист
Клещите ще се видят на място.Зегето и аз не знам за какво ми е ,но ме впечатли цената и 800W...
mitko64 - майстор
Мен пък ме впечатли еднa от функциите дето са я описали- ограничител дълбочината на рязане :? . Явно тези хора не са в час.
monster18 - специалист
Колеги ами така и така не ми стана ясно първите клещи от снимката за какво са http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-1A33BA6A ... il&id=1365
mitko64 - майстор
За забелване на проводници- кабеларски.
ferrari4456 - специалист
Никой нищо не казва за прободния трион...
Някой ще взима ли циркуляра?
tanosliven - специалист
За инструменти които не се използват всеки ден са добри. Триона и ципркуляра за тези пари по- добри няма .Взех един ъглошлайф и неможа да ми изкара деня но му направих тест 6-7 часа работа :-D
mitko64 - майстор
Това зеге ме изпоти докато изровя информация, има и клип http://www.lidl.de/de/Stichsaegen/PARKS ... STD-800-A1. Интересно е SDS захващането.
Chefo77 - майстор
Познайте кой ще отнесе зегето да си реже ОСБ плоскостите с него :)

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: