Нека намерим най-тънките цени.
resistbody - майстор
Имам 2 броя клещи-гарги(едни в гаража и едни служебни (на Овим)) нямат място за сравнение с Книпекси с които съм работил, взех ги защото рядко ги използвам , но се налага от време на време. Като за 5лв са супер, виждал съм по-големи боклуци за 10лв ;)
Хайде тоя мултитул няма ли да го пускат мамиц@та им :)
mitko64 - майстор
Някой по назад питаше за оберфреза- пуснали са нов модел POF 1200A1.
nikolson - майстор
mitko64 написа:
Метчиците и плашките също са интересни, но предполагам, че въртоците не са от стомана, имам техен комплект метчици и въртока е малко несериозен( не го лови магнит).
Само въртоците ли? Щото върток не ми трябва. А размерите на комплекта какви са? Че ми се появиха липси...
Stefan_62 - майстор
nikolson написа:
Само въртоците ли? Щото върток не ми трябва. А размерите на комплекта какви са? Че ми се появиха липси...
Като зумираш в "+" снимката се вижда, че плашките са в размер от М3 до М12, без М9 нормална резба, предполагам, че и метчиците са със същите размери, поне така трябва да е комплекта.
Изображение
ferrari4456 - специалист
Въртоците се чудех дали да ги взема, ама са ми малки, като размер.
Някой има ли представа какво включват консумативите за прободния трион, защото там е записано само "вкл консумативи".
:?
Stefan_62 - майстор
ferrari4456 написа:
Някой има ли представа какво включват консумативите за прободния трион, защото там е записано само "вкл консумативи".:?
По принцип включват няколко ножчета /които за нищо не стават/ и геобгазен шестограм за поставяне на ножчетата, както и ограничител /водач/ за рязане, но той се вижда на снимката.
dpp - специалист
Понделник знаете ли в колко часа ги пускат нещата - или предната вечер се зарежда магазина?
..Да бягам аз да видя тея плашки и циркулярчето, дано да е малко и компактно и го отнасям!
Stefan_62 - майстор
dpp написа:
Понделник знаете ли в колко часа ги пускат нещата - или предната вечер се зарежда магазина?

Ами като гледам от сайта на Лидл, бургаските отварят в 08.00ч./стига да е вярно/, така че 07.00-07.30ч. най -късно да си пред някой магазин :lol:, ако искаш да имаш шанс да се вредиш с някой артикул. Незнам какви хиени са вашите хора на тема инструменти от Лидл. Аз в Русе съм намирал каквото търся и след 10.00ч., он явно е въпрос на късмет. Успех.
mitko64 - майстор
nikolson написа:
mitko64 написа:
Метчиците и плашките също са интересни, но предполагам, че въртоците не са от стомана, имам техен комплект метчици и въртока е малко несериозен( не го лови магнит).
Въртоците са от някаква сплав, цинкова ли, магнезиева ли, иначе самите дръжки са стоманени, но при напъване при големите диаметри и жилав материал(неръждавейка), се чупят там където се завиват дръжките. Иначе размерите би трябвало да са М3,М4,М5,М6,М7,М8,М10,М12 и 1/8, според pdf-а на упътването им . Моят комплект е метчици и свредла за тях. Хареса ми кутйката и прилежността на подредбата, затова ги взех. Иначе съм привърженик на системата първи- втори метчик, имам сума ти български, купени преди двайсетина години и още си режат. От лидълските вече счупих М4 и М5 в един сантиметър алумин, но вината си е моя. Интетесно е че малките диаметри стъблото е по-дебело от резбата и не стават за проходни отвори( да мине през отвор 5мм и да нареже след разстояние резба М5), а точно такава операция се наложи при ремонта на пералнята.
Chefo77 - майстор
Stefan_62 написа:
ferrari4456 написа:
Някой има ли представа какво включват консумативите за прободния трион, защото там е записано само "вкл консумативи".:?
По принцип включват няколко ножчета /които за нищо не стават/ и геобгазен шестограм за поставяне на ножчетата, както и ограничител /водач/ за рязане, но той се вижда на снимката.
Какъв шестограм за ножчетата, нали е с бърз захват??
Шестограмът да не е за отключване на плота?

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: