• 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 101
Нека намерим най-тънките цени.
zz_stefanov - майстор
Добре звучи, но защо им се надуват капачките?
С времето им пада пробивното напрежение .... Няма вечни неща, еле пък евтини :)
tntcom - специалист
nanobanano написа:
zz_stefanov написа:
nanobanano написа:
От 15.03 Четвъртък ще я има кондензаторната отвертка
.... .....
Айде стига. 80 лева за това иновативно недоносче с 4 Nm въртящ момент.
Имам си читав винтоверт на 12 V с 30 Nm.
Аз пък нямам подобен инструмент и ще изчакам реални отзиви и може да си взема впредвид,че няма да старее като акумулаторните.Но ако издържа 5минути се обезсмисля.
Споко. С Лидл можеш да си го купиш и ако не ти е по аршина връщаш и си взимаш парите обратно(мисля е в 30 дневен срок де).
Знам, че е иновативно да те третират като европеец в БГ, но в Лидл е правилното. Вземи това впредвид и си сметни за да дават тази гаранция, дали ще ти произведат това за което ще трябва да ти връщат парите! И кого ще правят на наивен? :yawinkle:
dido1975 - специалист
nakatasan написа:
Здравейте, има ли начин как да проследя, евентуално кога биха пуснали отново оберфреза Парксайд в Лидл? Гледам брошурите, ама само със седмица напред. :-(
Единия начин е да имаш някой по-вишестоящ в Лидл, който да ти даде инфо за напред. Аз нямам такъв и затова гледам какво са пуснали преди. Долу-горе ако нещо го е имало миналата година през март и тази година го пускат тогава. Пишеш в Гугъл например " брошура лидл 2017" и търсиш. Запаметяваш това което те интнресува, за да не го търсиш всеки път и чакаш :-) Успех
dpp - специалист
Интересен циркуляр с двоен диск..https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=8735ква ли му е файдата не мога да разбера като се въртят в една посока... :? Или се бъркам?
cholev - майстор
Бъркаш.
Там си е написано:
Технология с насрещна ротация:
– Лесно рязане с повишена точност
– Ниска вибрация
– Без възвратен удар

демек въртят се в различни посоки и затова нямаш никакъв откат.
XpacTa - специалист
Ама като гледам има някакъв консуматив за смазване... от лидл неща с консуматив е много рисково да се вземат. После има ли откъде да се намерят тез пръчки.
Изображение
falosa - напреднал
nanobanano написа:
zz_stefanov написа:
nanobanano написа:
От 15.03 Четвъртък ще я има кондензаторната отвертка
.... .....
Аз пък нямам подобен инструмент и ще изчакам реални отзиви и може да си взема впредвид,че няма да старее като акумулаторните.Но ако издържа 5минути се обезсмисля.
Ами четох някъде ,че завивал около 30 видии за час....4х40 в бор :rolleyes:
falosa - напреднал
falosa написа:
nanobanano написа:
zz_stefanov написа:
Ами четох някъде ,че завивал около 30 видии за час....4х40 в бор :rolleyes:
Грешкаа 300 видии
brick - специалист
XpacTa написа:
Ама като гледам има някакъв консуматив за смазване... от лидл неща с консуматив е много рисково да се вземат. После има ли откъде да се намерят тез пръчки.
В инструкцията пише "восъчни пръчки", на мен ми заприличаха на обикновен парафин. Отвън са с картонена обвивка като тръбичка. В куфара има кутийка с 10-ина. Предполагам все ще се продават някъде (тези машини сега излизат на мода и консумативи ще се появят), но човек ако е на зор, може и сам да си ги отлее, важното е да спази външното фи.

Мен повече ме притесняват дисковете, на каква цена ще се намират...

Иначе циркуляра изглежда много добре, качеството на корпуса е за оценка "6-". В куфара има специално място за резервни дискове.
Virtex - майстор
brick написа:
тези машини сега излизат на мода и консумативи ще се появят
Това защото го пускат в лидл ли се твърди или има и други източници ?

Защото други имат много повече неща и нещо не виждам да са се наложили някъде, освен разбира се в такива теми :)
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 101

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 5" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: