Нека намерим най-тънките цени.
ferrari4456 - специалист
Аз съм забелязал, че първо ги пускат там, после гръцкия лидл и при нашия.
mitko64 - майстор
Kогато отвориха веригата гледах нещата в Германия, защото следващата седмица ги пускаха при нас. Сега и да има някаква зависимост, много от нещата вообще не ги пускат, примерно тази пендула, водоструйката, акум. префоратор да не изреждам всички.За приказки за заявки година напред вообще не вярвам, явно сме си шеста глуха.
razli4en73 - специалист
Така са ни зарибили,че няма на каде.Със сигурност е участвал и психолог в измисляне на пазарната им политика.И да ти трябва и да не в момента,като пуснат някой инструмент ,вземаш,щото после ще има яд що не го взех.Я го пуснат след година,я не.Тъи и аз вече съм с 10-ина само от Parkside.Ще видим утре дали ще ме излъже и това циркулярче.
ferrari4456 - специалист
Стана ми интересно, кой какви инструменти си се накупил на Parkside.
Аз съм само с битовете, водоструйката, мултикътъра и виброшлайфа.
Аз утре ще се редя за зегето.
С циркуляра какво може да се прави, че искам да направя една дървена постройка за косачката с една маса със шмиргелче, менгеме и за градинските инструменти.
Може ли да се справи със сухи греди и такива неща, защото от циркуляри не разбирам.За тази работа бях си подготвил правия ми трион на Bosch, ама е евтино и се чудя.
mitko64 - майстор
С циркуляр Спарки ТК70 примерно съм бичил от греди 12Х12 дъски на два пъти, но посе ги минавам на абрихта.На стационарният обаче ми е по- лесно Иначе силата му е в грубото разкройване, ПДч, подрязване на врати, разкройване на термо плотове. Абе за барака си трябват и зеге, ел. ренде(за покрива), поне абрихт и саблено трионче ако има. Иначе съм купил на Парксайд и Флорабест- мултикътръра, ексцентър шлайфа,голямата прахосмучка, ел. верижния трион,18V винтоврътка Li-ion, 3,6V врътка на Ейнхел и от всичко съм много доволен. Имам и един куп ръчни джади и консумативи на Пауарфикс, където имам известни резерви. Едно мога да дам съвет- не купувайте зенкерите- голем боклук са.
razli4en73 - специалист
От както си взех саблен трион,зегето не съм го бутвал.Много по функционален инстр.,а и не криви среза от доло,като зегето.Имам и мултикътър,незаменим за дребни и трудно достъпни места,но ми липсва ръчен циркуляр.Чудя се тоя малкия дали ще върши работа.
mitko64 - майстор
За сабления не съм склонен на компромиси, ще ми се нещо по- мощно, да може да бори и дебели железа и тухли. Най ме кефи Бош 1300W, ама много пара, та се ориентирам към една Макита, но все си дам парите за нещо друго.
ferrari4456 - специалист
Защо зегето не го бутваш?
Аз имам прав(саблен) трион на Bosch.
http://strument.com.ua/published/public ... l_enl.jpeg
Такъв и мога да кажа, че не е много прецизен.Рязал съм греди за покрива и мога да кажа, че не е от най-добрите.
Бараката ще я правя със правия трион, виброшлайфа, рендето на Raider и зегето, което мисля да взема утре, ама ще видим.

ПП mitko64 ме е изпреварил.Да наистина са слаби.За дърво и греди са хубави, но не и за дебели железа.Рязах едно желязо 10х60мм над 10минути и от тогава си ги правя със флекс.
razli4en73 - специалист
За mitko64 Ако няма да го ползваш профи,не си струва,мен лично ме устроива Parkside.Много лек и удобен.
Последна промяна от razli4en73 на нед ное 24, 2013 9:00 pm, променено общо 1 път.
ferrari4456 - специалист
Parkside имаха за 79лв 720W и миналата година по това време го пускаха, ама си е малко слабичък в сравнение с други.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: