Нека намерим най-тънките цени.
razli4en73 - специалист
ferrari4456 написа:
Parkside имаха за 79лв 720W и миналата година по това време го пускаха, ама си е малко слабичък в сравнение с други.
79
mitko64 - майстор
Проблема при ъглошлайфа са най- вече искрите, при ремонт на водопровод напръскаш ли фаянса си умрел. Е и това че не можеш да бръкнеш навсякъде.
ferrari4456 - специалист
Да при фаянса е проблем.
@razli4en73
Не те разбрах какво "79" написа...
razli4en73 - специалист
Рендето също го имам ,преди това имах едно старо бошче,но го продадох. Parkside го бие от всякаде
razli4en73 - специалист
ferrari4456 написа:
Да при фаянса е проблем.
@razli4en73
Не те разбрах какво "79" написа...
79лв,мисля,че преди това видях друга цифра.пиша малко бавно на кирилица
mitko64 - майстор
Като се споменава барака, да споделя и моя опит. Преди няколко години си направих две. Използвах за стени панелни радиатори от три апартамента, заварени за винкелова конструкция. Отгоре тавански помещения за дървен материал, двускатен покрив под 45градуса да се разтоварва зимъска. Едната(голямата) е със стоманена врата пак от радиатори и в нея си държа мотокултиватора , косачката и градинско- дърварския инвентар. Над радиторите съм монтирал крила от стара дограма да влиза светлина.
razli4en73 - специалист
ferrari4456 написа:
Защо зегето не го бутваш?
Аз имам прав(саблен) трион на Bosch.
http://strument.com.ua/published/public ... l_enl.jpeg
Такъв и мога да кажа, че не е много прецизен.Рязал съм греди за покрива и мога да кажа, че не е от най-добрите.
Бараката ще я правя със правия трион, виброшлайфа, рендето на Raider и зегето, което мисля да взема утре, ама ще видим.

ПП mitko64 ме е изпреварил.Да наистина са слаби.За дърво и греди са хубави, но не и за дебели железа.Рязах едно желязо 10х60мм над 10минути и от тогава си ги правя със флекс.
този дето си го показал,меко казано няма нищо общо със сабления
ferrari4456 - специалист
А какъв е прав?
Защото от бош го водят така.
razli4en73 - специалист
ferrari4456 написа:
А какъв е прав?
Защото от бош го водят така.
с него няма как да отрежеш прецизно.най малкото,няма водеща пета
ferrari4456 - специалист
Има водеща пета...

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: