Нека намерим най-тънките цени.
razli4en73 - специалист
ferrari4456 написа:
Има водеща пета...
на снимката яз не я видях
ferrari4456 - специалист
Еми отпред това какво е? :lol:
Пета, която не е водеща... :rolleyes:
mitko64 - майстор
Това Бош го водят тендем трион и не е много за метал. Иначе си е по- прецизно поради по- коравата шина
resistbody - майстор
Имам 2 боша (саблени) като на колегата и Bosch PEZ 600 E
Този като на колегата НЯМА водеща пета, това е корпуса, който е изработен с такава форма. Докато втория си има точно тази пета.
п.с. Рязал съм греди 10х10 със по-големия и не става нито бързо, нито прецизно(ножът не е първа младост,но все пак), най-добре си се режат със верижен трион.
ferrari4456 - специалист
С моя трион да срежа греда 15х15 ми отнема около 3-4минути, но не е зле като срез.Може да се каже, че е прецизно.
dpp - специалист
mitko64 написа:
dpp написа:
razli4en73 написа:
АЙде здрасти на Лидл маниаците,че и аз съм болен от тази болест.Отдавна чакам за циркуляра,ама големия PHKS 1300 A1,а тоя малкия, като цена и възможности сръвнен с него, нещо ме отказва. Иначе гаргите,резачките и арматурките мисля да ги взема ,не че нямам,ама болест.Дано скоро пуснат малкия ъглошлайф.
Пфф, аз имам голям 7 килограмов Макита дето гази 90мм ама е ..... 7 кила!!!
Това е малко / надявам се/ и леко - 2.6 кила. Работи се с една ръка без проблем. Като се замисля, най често режа я плоскости 18мм или 35мм или дъски 30мм.. :? Същото на Ейнхел е 150лв и е един обикновен флекс с потапящ циркулярен механизъм. Пак е с диск 110мм. Друг е въпроса, дали ше се намери такъв диск лесно. Не пише да са два диска а в едно клипче дават , че сменят с втори диск с повече зъби - германския лидъл... :?
Подариха ми преди време едно такова малко циркулярче Блек и Декер с диск 127мм, доста по- слабо е, но много удобно за една ръка. До 2см с него си бръмча, иначе за за по- тежко вадя голямото Спарки ТК 70. Parkside PTS 450A1 (ето какво представлява http://www.lidl.de/de/Sonstige-Saegen-Z ... PTS-480-A1) също имат потапящо се, комплект три диска(85 мм), единият е диамантина за плочки. Мисля, че го пускаха веднъж, но го изтървах, а и цената беше над 100лв. Гледах упътването на модела който пускат в понеделник и в комплекта дават един диск, но има нещо като талон за поръчка на два диска. За съжаление теглото никъде не го пише.

2.6kg - намерих в нета инфо аз. Леко е !
dpp - специалист
Така...аз ходих, видях и се върнах с комплекта плашки и мечици както и два чифта клещи! Клещите и кирпеденчето са супер, реже нераждавейка без проблеми - 2мм тел и пирони! Спрях се нещо за циркуляра. Моля някой ако го вземе днес, да го пробва и да изкаже мнение, ако е читав да бягам утре да го купувам. Нещо не ми хареса изработкатаи се спрях :?
stan73 - майстор
"ДПП", метчиците и плашките качествени ли са според теб ?
Ако бяха Абрахам Дитрихц щях направо да ги взема, но те са ОВИм и не пише каква е стоманата... Не знам дали не е мека ?
Иначе днес в Лидълът в който ходих (Младост, Варна) клещите всичките бяха Абрахам Дитрихц от стомана Ц45 и естествено се изкуших да си взема... Прободния трион и ножчетата за него ми се видяха хубави, но вече имам Бъджет (и той е добър, но Лидълският ми се видя по-добър)...
ferrari4456 - специалист
Изядохте се да взимате тия клещи бе... :-D
Търся търся само тия за кабелите си намерих, всички други бяха или резачките или универсалните и 2-3 френски ключа. :shock:
Взех си прободния трион и със сина искаме да направиме едно клипче и ще го пусна.
Доста добра изработка и всичко е много добре.
Циркуляр не намерих, тъкмо видях един и беше отворен и жената искаше нещо и след още една обиколка на магазина изчезна, да бях го взел отворения, ама...
:partyman:
ferrari4456 - специалист
Ето ви клипа, който направихме със сина:
http://www.youtube.com/watch?v=on7BBcKO ... e=youtu.be

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: