ferrari4456 написа:Има водеща пета...на снимката яз не я видях

Пета, която не е водеща...

ferrari4456 написа:Има водеща пета...на снимката яз не я видях
mitko64 написа:dpp написа:Подариха ми преди време едно такова малко циркулярче Блек и Декер с диск 127мм, доста по- слабо е, но много удобно за една ръка. До 2см с него си бръмча, иначе за за по- тежко вадя голямото Спарки ТК 70. Parkside PTS 450A1 (ето какво представлява http://www.lidl.de/de/Sonstige-Saegen-Z ... PTS-480-A1) също имат потапящо се, комплект три диска(85 мм), единият е диамантина за плочки. Мисля, че го пускаха веднъж, но го изтървах, а и цената беше над 100лв. Гледах упътването на модела който пускат в понеделник и в комплекта дават един диск, но има нещо като талон за поръчка на два диска. За съжаление теглото никъде не го пише.razli4en73 написа:АЙде здрасти на Лидл маниаците,че и аз съм болен от тази болест.Отдавна чакам за циркуляра,ама големия PHKS 1300 A1,а тоя малкия, като цена и възможности сръвнен с него, нещо ме отказва. Иначе гаргите,резачките и арматурките мисля да ги взема ,не че нямам,ама болест.Дано скоро пуснат малкия ъглошлайф.Пфф, аз имам голям 7 килограмов Макита дето гази 90мм ама е ..... 7 кила!!!
Това е малко / надявам се/ и леко - 2.6 кила. Работи се с една ръка без проблем. Като се замисля, най често режа я плоскости 18мм или 35мм или дъски 30мм..Същото на Ейнхел е 150лв и е един обикновен флекс с потапящ циркулярен механизъм. Пак е с диск 110мм. Друг е въпроса, дали ше се намери такъв диск лесно. Не пише да са два диска а в едно клипче дават , че сменят с втори диск с повече зъби - германския лидъл...
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: