Парксайд инструментите са си любителски с добро за класът си качество и нямат претенции за професионална издържливост и комфорт, а цените са добри. Интересното е, че има "профита" ( кавичките са умишлени ! ), които ползват някои от тях професионално (даже с успех) - дотук примерно добре, но има и такива стигащи в наглостта си до там, че видиш ли, не всички от достъпните любителски инструменти ставали за профи употреба и почват да ги заклеймяват !?
Ако човек с това си вади хляба, а и печели доста прилично от това, е редно, нормално, надеждно, наложително даже, а донякъде и имиджово (за пред клиентите и колегите) да си вземе истински професионални инструменти, а не да се опитва да лови маймуни с трици !
Аз ги ползвам любителски и ги намирам достатъчно добри за мен, също така ми допада и гаранционната им политика.
Ако човек с това си вади хляба, а и печели доста прилично от това, е редно, нормално, надеждно, наложително даже, а донякъде и имиджово (за пред клиентите и колегите) да си вземе истински професионални инструменти, а не да се опитва да лови маймуни с трици !
Аз ги ползвам любителски и ги намирам достатъчно добри за мен, също така ми допада и гаранционната им политика.