Нека намерим най-тънките цени.
dpp - специалист
Напомням още веднъж за циркуляра ..ама явно никой от "нас" тук н его е зел и тествал.. :?
mitko64 - майстор
Аз пък напомням за големите дискове за отвор Ф30, връзват се по 7,5лв броя. Уикенда ще ги пробвам със Спаркито. чудно е само защо ги нямаше в брошурата.
tanosliven - специалист
Дискове взех и веднага заминаха в коша.Всичките!
mitko64 - майстор
Какъв им е проблема, защото още не съм ги разпечатал, да ги върна.
tanosliven - специалист
Не режат изобщо.Може би и в мен е вината че от години рабоя само с дикове за инокс.Но и шлайф дисковете нешлаифат изобщо само горят желязото.
mitko64 - майстор
Извинявам се, че не съм уточнил достатъчно, но говорех за циркулярни дискове за дърво с отвор 30мм и диаметър 190мм.
stan73 - майстор
tanosliven написа:
Дискове взех и веднага заминаха в коша.Всичките!
Ако имаш предвид циркулярните дискове на ADW, които продаваха вчера и в случай, че не са добри (което ме съмнява, защото ги видях) - що не им ги върнеш ?

П.П. Една идея към всички - стоманата на циркулярните дискове би трябвало да е доста прилична инструментална стомана. В случай, че дискът е необратимо износен - може да го ползвате (вместо да го хвърлите) да си направите доста приличен нож.
П.П.2 Аз, ако имах такъв вече неизползваем от прекомерно износване диск - бих си направил нож.
П.П.3 Става също и от стара износена шина (дъска) от моторен трион...
Последна промяна от stan73 на вт ное 26, 2013 4:05 pm, променено общо 2 пъти.
tanosliven - специалист
mitko64 написа:
Извинявам се, че не съм уточнил достатъчно, но говорех за циркулярни дискове за дърво с отвор 30мм и диаметър 190мм.
Добри са .Изпробвани.
dpp - специалист
Е как може никой да не земе от съфорумците едно циркулярче м***у стара.. :shock:
Stefan_62 - майстор
dpp написа:
Е как може никой да не земе от съфорумците едно циркулярче м***у стара.. :shock:
Ами явно за тези пари не си струва, почти на същата цена /когато са в промоция/ може да се вземе по големият вариянт на други марки, но пък това за по дребни детайли е по-удобно. Дано някой си го е заприходил и да даде отзиви.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: