Нека намерим най-тънките цени.
Leon - специалист
Аз пък не знам дали знаете колко струва една стока?

Просто е - колкото е готов да даде някой за нея!

Този може и за хиляда лева да я обяви, ако има глупак да му я купи - що не?
profesionalist_wood - майстор
Нека колегите ,,полицаи на Лидъл,, да се изкажат по въпроса,това не ви ли се струва скъпо?...
http://olx.bg/ured-za-gravirane-parksid ... -i64531328

http://olx.bg/shmirgel-parkside-200w-i50170715 такъв купих за 50 кинта от магазина...
EDI - майстор
Aбе 1 бройкa иди доди, aмa 10.Е може и купувaч дa се нaмери, aмa ще се е минaл яко.Жaлко, aко е някой нaчинaещ мерaклия, ще зaпочне зле човекa.
iivanov - майстор
Тоя пич с втория коментар - пред него сигурно са свършили. :-D
profesionalist_wood - майстор
изтрил е коментарите гадняра....
Avas_co - майстор
stan73 написа:
Да, гаранционната им политика е такава (за което ги адмирирам). Освен това да се има предвид, че същите прахосмукачки (пак производство на Гризли) се продават брандирани като Метабо - малката за 300, а голямата за 400 лв. Та ако някой се чуди... ;)
Това съм го чувал и друг път.
Би ли, дал някой линк със снимки да хвърля едно око.
chandler_vt написа:
Avas_co написа:
vasko9999 за 1500 ватова има доста изчерпателни мнения на митко64, който я ползва по-дълго от мен.
По мое мнение е голяма фурия, но ми идва доста голяма и това ми е малко неудобно.
Малката само съм я включил колкото да я чуя, и ми се стори, че смучи и тя доста яко, но и тя си е доста шумничка, но това май е нормално.
За целите, които описваш смятам , че ще ти върши супер работа малката.
Пък и какво толкова, взимаш, пробваш и ако не те кефи я връщаш.
За 111 лева, с 3 години гаранция си е супер оферта.
П.П.
На предните промоции инструментите пак ли бяха с 3 години гаранция?
А това в комплекта хартиена торбичка ли е? Тези 23 литра боклук в нея ли се събира? И намират ли се на пазара торбички за тази прахосмукачка?
Да, торбичка е .
В Тони клийн има торби за всякакви прахосмукачки.
pachosz - специалист
Аз не знам що пишат в указанието, че за сухо почистване е задължителна торбичката. Поне на Бъджета така пише. А си има голям и хубав филтър, като на камион :rolleyes:
На работа имам един Керхер WD-5200, на него не съм му слагал никога торба, само му продухвам филтъра редовно с компресора и още си е съвсем здрав въпросния филтър. В къщи на Бъджета и на него не слагам торбичка, струва ми се излишно. В указанията пише, че само за изсмукване на течности без торба трябва, ама аз не виждам смисъл ако има торба, защо тогава е тоя филтър.
themask - специалист
pachosz написа:
Аз не знам що пишат в указанието, че за сухо почистване е задължителна торбичката. Поне на Бъджета така пише. А си има голям и хубав филтър, като на камион :rolleyes:
На работа имам един Керхер WD-5200, на него не съм му слагал никога торба, само му продухвам филтъра редовно с компресора и още си е съвсем здрав въпросния филтър. В къщи на Бъджета и на него не слагам торбичка, струва ми се излишно. В указанията пише, че само за изсмукване на течности без торба трябва, ама аз не виждам смисъл ако има торба, защо тогава е тоя филтър.
Не че не може без торбичка - тя просто е за удобство. Вадиш и меткаш в кофата.
pachosz - специалист
Мда, и аз тъй мисля. Значи туй дето са писали, че е задължителна торбата, е само да им купуваме консумативите :?
EDI - майстор
Не е задължително.Моя ЛАВОР може да си работи само с торба, само с големия филтър и едновременно и с торба и с филтъра, въпрос на предпочитание и удобство.За да не разнасяш тялото или да пресипваш боклук, вадиш торбата и хвърляш.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: