Нека намерим най-тънките цени.
nikolson - майстор
mitko64 - майстор
Tези на адреса който си дал на предната страница.
stan73 - майстор
Видяхте ли снего/ледоходките с шипове, които пуснаха вчера в ЛИДЛ ? Изглеждат ми полезни за настъпващата зима...
nanobanano - специалист
А тези джаджи за затоплянето на ръцете имат ли ефект?Натискало се някаква пластина и загрявали до 50 градуса и така до 1000 пъти.
sstefanov - майстор
Да, но след всяко ползване трябва да ги "заредиш" с топлина във вряща вода за няколко минути.
razli4en73 - специалист
stan73 написа:
Видяхте ли снего/ледоходките с шипове, които пуснаха вчера в ЛИДЛ ? Изглеждат ми полезни за настъпващата зима...
В Русе свършиха още вчера следобед.В брошурата за другата седмица,май няма нищо като за нас.Пак ще се чака.
resistbody - майстор
Какви пари е бил мултитула (осцилатора) в лидъл, че се оглеждам за един да имам ориентир. Това ли е модела PMFW 280 A2, стават ли за него Бош консумативи ?
colyo - специалист
Първо беше 75, после го свалиха на 35лв. Стават бошовските консумативи.
mitko64 - майстор
Aбе не са точно същите, ама стават. На Бош отвора е с по- голям диаметър, но като го фиксираш в пъпките и стегнеш здраво няма проблеми. За презастраховка може да се направи редукторна шайба. Вчера го пробвах лидълеца за първи път на дъб с оригиналното ножче за дърво. Удължавах една врата с 2 см. и с мултикътъра напасвах според фалцовете. Справи се отлично с перфектни срезове. Опитах и делта плочата на дъба, но умрела работа, та вадих лентовия шлайф. Междувпрочем лидълските лайсни за врати са много добри.
stan73 - майстор
Нищо от готините неща които са пуснали днес в Германия явно няма да пускат тук. Няма ги даже в следващото промо... ;(

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: