Нека намерим най-тънките цени.
stan73 - майстор
fore написа:
Колеги на колко време горе долу се повтарят промоциите на тези машини ?

Щото естествено фрезата е изчерпана. Да съм следял в брошурите за следващата фреза.

То в нашият Лидъл в 8,30 сутринта бяха 5 кутии само.
Повтарят ги най-много 2 или 3 пъти годишно, но и понякога пропускат някои от нещата до 3 години...
fore - майстор
А тоя Самоковеца дали дава и гаранцията ? Явно си го пробвал- ти поръча ли от него или просто го проучи ?

Така или иначе с тия 50% гратис, пак съм с в + доставка мин 5-10 кинта или трябва да се разходя лично до там, Ама като ходя до Боровец на ски примерно. :)
Абе майче предпочитам да си го платя лично и да го разгледам в магазина. Единият комплект от фрезите имаше 3 липсващи в магазина-беше отворен и явно някой е гепил леко.

Та мисля да изчакам до следващата промо. Може пък да ми щукне да взема до тогава Спарки.
EDI - майстор
Вместо да чакаш да докарат ЛИДЪЛ, си вземи едно китайче за 60-70 лева, ще ти върши същата работа.
profesionalist_wood - майстор
Ами да,няма кой знае какво,просто има мотор и цанги,стига да върти добре
fore - майстор
Не ми е спешен. А това с Китаеца е Райдъра. Нещо не ми се разправя с фирмата вече. Ще видя.

Ще ходя до Евромастер за резачки за арматура на Топмастер и ще им видя и фрезите за 80 лева дето ги имат. Но те са без накрайниците- резците.

Общо взаето повечето инструменти на Спарки ги взех за да имам тук в София, а тия ментаците ги пратих на Вилата. Рендето-"абрихта" съм го ползвал 1 път. Ама е ламя-с 3 ножа. Дремела и той е с неопределена функция за сега.
Та и тая фреза щеше да ми стой в шкафа. Може да я сложа в колекцията при следващото издание- лимит едишън фром Лидъл ! :wink:
Последна промяна от fore на пон яну 26, 2015 4:16 pm, променено общо 2 пъти.
Само далеч от Райдер и РТР!
fore - майстор
Брат, ако не Райдър, то тогава не остана избор при тънките Китайци. Другите и марка си нямат.
EDI - майстор
БЮДЖЕТ-а бяха добър избор в този ценови клас, ама няма вече.
имам виброшлайф на бюджет дето изкара 10 години,ама край...
Ама защо винаги в БГ ако има нещо хубаво,веднага се затрива и вкарват боклуци?
Тук имат прилични стоки,ама цената... http://armen-group.com/site/bort/index. ... =BOF-1080N
Това да не е от "самокомскате" фрези, поне цената е еднаква а има и безплатна доставка!

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: