Нека намерим най-тънките цени.
VLADO66 - майстор
nikolson написа:
parketmilanov написа:
Chefo77 написа:
Аз след час съм в Кауфланд Варна Мол, ако има - да отнеса един шлайф за колегата, че няма и няма и да си вземе. Пък дано има късмет :)
я че ми трябва спешно един евтин щлайф?
какъв шлайф си взе чефо .Дай линк
http://shop.valerii.com:8080/eb/shop__0 ... 345__bg_BG
Те това май, но за 17.40 лв от Кауфланд. Наистина много евтино, чак ме връща назад към първите Акита и Агояма по 15 лева в Метро преди десет години...
И аз си взех пътьом едно флексче за дваесе пари от Баумакс и не изкара една седмица като съм го жалил като бебенце :x
nikolson - майстор
Дето се вика, берекет версин! :-D
teon - специалист
...деба и тея магазини деба, пак 10лв. назад :x ...отидох да видя флексчето и да не съм валат се върнах с виброшлайфа...
Прикачен файл:
Canon.jpg
bulhomes2 - майстор
Хора, за 10-20 лв ще седнете ли да го издялкате от дърво, да му купите кабел и да го боядисате? Мисля не. А тия даже и мърдат (до едно време :lol: ). Имам и такава дрелка, но я ползвам само да си дупча кочани с фактури вкъщи и то с почивки. Не трябва да очаквате, че ще можете да го ползвате като нормална машина.
ferrari4456 - специалист
Колко е виброшлайфа?
stan73 - майстор
10 лева

Към по горните няколко мнения:
това не им е ниската серия, не е лоша, евтини са щото сега са на разпродажба на 1/4 от цената. Преди ъглошлаифа беше 70 лева.
jekasus - майстор
10 лв, ама в кой магазин? :-D
stan73 - майстор
jekasus написа:
Търси из Кауфландите...
stiv1961 - майстор
Аз си спомням навремето като рязах плота/ 30 мм/ за мивката в кулинарния център отидох в бриколажа и си избрах един прободен трион за двайсетина лева. В този момен се видях с един познат от охраната и като му казах, че ми трябва нещо непретенциозно той ме светна, че има едни по 13.99 лв. Купих го, изрязах плота за около два часа/ голямо загряване беше :-D /, останаха около2 см и зегето изпуши :-D . На другия ден го занесох в бриколажа и ми върнаха парите :) . Ама и аз си свърших работата. След това си купих Бъджет, върши ми страхотна работа....., но и рядко го ползвам.
teon - специалист
jekasus написа:
...за Кауфландя става въпрос...

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: